Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Seminář - Hradec Králové: Chutné a zdravé vaření, v hlavní roli zelenina a obiloviny

Přílohy ke stažení Online přihláška

Soubory ke stažení

On-line přihláška - seminář Chutné a zdravé vaření, 14.5.2018 Hradec Králové

Jméno a příjmení:
Člen AKC ČR
Bydliště:
Telefon:
E-mail:
Zaměstnavatel:
Členské číslo:
Fakturační údaje včetně IČ:
Poznámka:
Junior AKC ČR:
Prosím, je nutné zakliknout spam ochranu, jinak formulář nebude odeslán:

14.05.2018, 15:00-18:0, Menza NA KOTLI, Na Kotli 1147/5, Hradec Králové, areál VŠ kolejí

Pobočka: Cena pro členy: 350,-
Přihlášky do: 04.05.2018Cena pro nečleny: 700,-

Lektoři

Lukáš UHER

Hermann SALZER

Zdeněk HLADÍK

Program

CO VÁS ČEKÁ:

- netradiční suroviny

- originální recepty

- vaření a degustace

- jak dostat z Vašich technologií maximum

- diskuzní fórum - otázky a odpovědi

CO SI ODNESETE:

- cenné informace

- receptový sešit

- osvědčení AKC

Informace

AKC ČR, SEKCE VEŘEJNÉHO STRAVOVÁNÍ pořádá v rámci celoživotního vzdělávání zážitkový seminář

CHUTNÉ A ZDRAVÉ VAŘENÍ, v hlavní roli zelenina a obiloviny.

Seminář je určen především pro školní jídelny, menzy, nemocnice, domovy seniorů, podnikové stravování, rehabilitační ústavy, atd.

Cena:

člen AKC ČR 350,-Kč bez DPH

nečlen AKC ČR 700,-Kč bez DPH

Doba konání: od 15:00 do 18:00

On-line přihlášky naleznete v levém horním rohu této stránky. Uzávěrka přihlášek je 4.5.2018

Na základě zaslané přihlášky Vám bude vystavena faktura a zaslána e-mailem.                                                                            Registrační  poplatek za seminář musí být uhrazen do data konání semináře.

Z důvodů zajištění profesionální kvality průběhu celého semináře, je možné stornovat

svou účast na daném semináři nejdéle 5 dní před daným seminářem. V případě

stornování účasti později, propadá AKC ČR částka v plné výši.

Stornování účasti na semináři je možné pouze písemnou formou, nebo emailem na

sekretariát AKC ČR.

 

AKC ČR si vyhrazuje právo zrušit seminář z důvodů nenaplnění dané kapacity, a to

nejpozději do dvou pracovních dnů po uzávěrce daného semináře.

 

Během celého semináře se pořizuje fotodokumentace pro potřeby pořadatelů, partnerů a

organizátorů. Upozorňujeme na skutečnost, že přihlášením na seminář automaticky

poskytují účastníci souhlas s použitím pořízené fotodokumentace.


Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Auto Palace Spořilov Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe

Odborní partneři

Hasap Horizont

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Český systém kvality služeb Chytré lékárničky Czech Specials Czech Tourism Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Komerční banka Kudyznudy Kulinářské umění

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Partneři sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. Country Life s.r.o. Hofmann Bohemia PURENA Šmakoun
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group
 

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Apetit Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Národní zemědělské muzeum Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof
 

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Bidfood Gastrojobs.cz Národní zemědělské muzeum Nestlé Professional Thermomix ® - Vorwerk