Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Memoriál Jaromíra Sadílka „O NEJLEPŠÍ TAŽENÝ ZÁVIN“

Přílohy ke stažení

Soubory ke stažení

08.10.2017, 13:00-17:0, v rámci programové plochy GASTRO TOUR, v hale 1, Výstaviště PVA EXPO Praha- Letňany

Vážení kolegové,

na nadcházejícím ročníku festivalu profesionální gastronomie GASTRO TOUR – 5. – 8. 10. 2017
(v rámci veletrhu FOR GASTRO & HOTEL, Výstaviště PVA EXPO Praha - Letňany) si opět chceme připomenout výročí úmrtí kamaráda, dlouholetého člena AKC ČR a propagátora tradiční české gastronomie Jaromíra Sadílka - uskutečněním v pořadí již IV. ročníku Memoriálu Jaromíra Sadílka

„O NEJLEPŠÍ TAŽENÝ ZÁVIN“ - v disciplíně, ve které kraloval.

 

Soutěž se bude konat v neděli 8. 10. 2017 od 13 hodin do 17 hodin

v rámci programové plochy GASTRO TOUR, v hale 1, Výstaviště PVA EXPO Praha- Letňany.

 

Přijměte proto naše pozvání k účasti v soutěži, vyhrajte některou z hodnotných cen a prezentaci v časopisu GASTRO REPORT & MINUTKA, resp. CAFÉ & PATISSERIE.
Soutěž, kterou jsme vypsali je otevřená všem, kteří chtějí navázat na vzniklou tradici a ukázat kolegům i veřejnosti, že stavět na tradiční domácí gastronomii je krok správným směrem.

 

Těšíme se spolu s Vašimi dalšími kolegy na setkání s Vámi

Mirka Helmichová, koordinátorka soutěže

 

Soutěžní zadání:

·         vyrobit závin z taženého těsta v počtu 3 ks při minimální délce závinu 40 cm s volnou náplní

·         1. úkol: soutěžící má za úkol představit neporcované záviny odborné porotě

·         2. úkol: připravit 3 degustační porce s jedlým dekorem (možno použít omáčku, ovoce, byliny apod.) - standardní dezertní talíř dodá pořadatel

·         3. úkol: volná degustace návštěvníků soutěže – degustační porce závinu (porce tzv. na vidličku)
- každý ze soutěžících (popř. jeho pomocník) stojí u svých závinů a porcuje malé degustační porce divákům, kteří žetonem odevzdaným soutěžícím rozhodnou o vítězi divácké soutěže,
při dělbě bodů rozhoduje o vítězi umístění v profi části soutěže

Hodnotící kritéria:

·         chuť

·         celistvost a vzhled závinu

·         celistvost a jemnost těsta

·         servis a dekorace

Odborná porota: přední zástupci Asociace kuchařů a cukrářů ČR a pořadatele

 

Pořadatel: T&M CREATIVE, s.r.o.

Ocenění:        Zlatá plaketa CENA ODBORNÉ POROTY
Stříbrná plaketa CENA DIVÁKŮ
zajímavé věcné ceny od partnerů soutěže

Kontakt:  Miroslava Helmichová, 420 724 500 365, helmichova@tmcreative.cz

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast KKIG Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Almeco s.r.o. ARDO Mochov s.r.o. Auto Palace Spořilov Callebaut Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Makro Cash & Carry ČR s.r.o. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe

Odborní partneři

Hasap Horizont

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Czech Specials Czech Tourism Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Kudyznudy Kulinářské umění

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Partneři sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. Country Life s.r.o. Šmakoun
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Gastrojobs.cz Nestlé Professional Thermomix ® - Vorwerk

Připomínky k věcnému obsahu a informační dotazy směřujte na: info@akc.cz.
Připomínky nebo náměty technického či grafického charakteru stránek směřujte na: webmaster@akc.cz

© 2001-2017 Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, tvorba www Neofema, s.r.o., redakční systém Kompletweb