Celostátní VOLEBNÍ VALNÁ HROMADA AKC ČR 2021 - výsledky hlasování

Datum: 20.04.2021Čas:
MístoElektronické hlasováníPobočka: Centrála AKC ČR

Vážení členové,

dovolujeme si vám představit členy nově zvoleného představenstva AKC ČR na volební období 2021-2024, kteří byli zvoleni a jmenováni na prvním zasedání představenstva AKC ČR.

Prezidentem AKC ČR byl jednohlasně zvolen pan Bc. Miroslav Kubec.

Viceprezidentem pro obor kuchař byl jmenován pan Jakub Sedláček.

Viceprezidentkou pro obor cukrář byla jmenována paní Helena Šoltés Fléglová.

Sekci vzdělávání povede paní Ing. Věra Rejhonová.

Sekci pro soutěže a národní týmy povede pan Bc. Marek Svoboda.

Kontrolní a revizní komise bude pracovat ve složení: JUDr. Vladimír Vyhnis, paní Pavlína Berzsiová, paní Eva Vylítová

Děkujeme všem členům odstupujícího představenstva za jejich práci po celé uplynulé období a nově zvolenému představenstvu přejeme hodně úspěchů při práci pro Asociaci kuchařů a cukrářů ČR, její členy a partnery.

Děkujeme také panu Hladíkovi, panu Procházkovi a panu Rajtorovi, kteří se přihlásili do volebního klání a nabídli tak svou pomoc při rozvoji naší Asociace. Přestože nebyli zvoleni do představenstva AKC ČR, všichni si velmi vážíme jejich zájmu a byli bychom rádi, kdybychom s nimi mohli počítat i do budoucna. Věříme, že prostor pro spolupráci bude nemalý.

AKC ČR

Vážení členové Asociace kuchařů a cukrářů ČR,

dovolujeme si vás informovat o výsledcích hlasování jednotlivých hlasovacích otázek na CELOSTÁTNÍ VOLEBNÍ VALNÉ HROMADĚ AKC ČR, které proběhlo elektronicky per rollam v termínu 7. - 19.5.2021. Současně proběhlo korespondenční hlasování členů, kteří nemají e-mailové adresy a nemohli hlasovat elektronicky. Na obálce s hlasovacím lístkem bylo akceptováno razítko s datem odeslání maximálně 7. - 19.5.2021.

Hlasovací otázky zněly:

1) Souhlasím s Programem VVH AKC ČR – PRO hlasovalo 121 členů elektronicky a 14 členů formou korespondenčních hlasovacích lístků. Program VVH AKC ČR byl schválen.

2) Souhlasím s Modernizací AKC ČR – PRO hlasovalo 119 členů elektronicky a 14 členů formou korespondenčních hlasovacích lístků, PROTI hlasovali 2 členové elektronicky. Modernizace AKC ČR byla schválena.

3) Souhlasím se Stanovami AKC ČR – PRO hlasovalo 120 členů elektronicky a 14 členů formou korespondenčních hlasovacích lístků, PROTI hlasoval 1 člen elektronicky. Stanovy AKC ČR byly schváleny.

4) Souhlasím s Vnitřním organizačním předpisem AKC ČR – PRO hlasovalo 121 členů elektronicky a 14 členů formou korespondenčních hlasovacích lístků, PROTI hlasoval 1 člen elektronicky. Vnitřní organizační předpis AKC ČR byl schválen.

5) Souhlasím se zprávou o hospodaření AKC ČR – PRO hlasovalo 122 členů elektronicky a 14 členů formou korespondenčních hlasovacích lístků. Zpráva o hospodaření AKC ČR byla schválena.

6) Souhlasím s kandidáty do Představenstva AKC ČR na volební období 2021 – 2024

84

11

95

Do Představenstva AKC ČR na volební období 2021–2024 byli zvoleni následující kandidáti:

Miroslav Kubec, Věra Rejhonová, Marek Svoboda, Jakub Sedláček a Helena Fléglová.

Nyní proběhne 1. jednání členů Představenstva AKC ČR, na kterém bude zvolen prezident AKC ČR, viceprezident pro obor kuchař, viceprezident pro obor cukrář a ostatní pozice. O výsledku jednání vás budeme informovat.

7) Souhlasím s přihlášenými kandidáty do Revizní komise AKC ČR na volební období 2021–2024 –   PRO hlasovalo 121 členů elektronicky a 14 členů formou korespondenčních hlasovacích lístků, PROTI hlasoval 1 člen.  Revizní komise AKC ČR ve složení Pavlína Berzsiová, JUDr. Vladimír Vyhnis, Eva Vylítová byla schválena.

8) Souhlasím s Usnesením VVH AKC ČR – PRO hlasovalo 120 členů elektronicky a 14 členů formou korespondenčních hlasovacích lístků. Usnesení VVH AKC ČR bylo schváleno.

Zápis z celostátní VOLEBNÍ VALNÉ HROMADY AKC ČR bude zveřejněn do pátku 28. 5. 2021 na webových stránkách AKC ČR.

Sekretariát AKC ČR

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vážení členové,

aktuálně probíhá sčítání hlasů - čekáme na hlasovací lístky od členů, kteří nemají e-mailové adresy a nemohli hlasovat elektronicky. Na obálce s hlasovacím lístkem musí být razítko s datem odeslání maximálně 19.5.2021.

Konečný výsledek hlasování bude zveřejněn během příštího týdne.

Sekretariát AKC ČR

Vážení členové,

v příloze ke stažení naleznete kandidátky do Představenstva AKC ČR na volební období 2021–2024 a kandidátky do Revizní komise AKC ČR na volební období 2021–2024.

Do Představenstva AKC ČR se přihlásili tito kandidáti:

FLÉGLOVÁ Helena

HLADÍK Zdeněk

KUBEC Miroslav

PROCHÁZKA Marek

RAJTORA Jaroslav

REJHONOVÁ Věra

SEDLÁČEK Jakub

SVOBODA Marek

Do Revizní komise AKC ČR se přihlásili tito kandidáti:

BERZSIOVÁ Pavlína

VYHNIS Vladimír