Letní číslo časopisu gastro report & minutka vám zpříjemní chvíle u vody i u kamen

Časopis pro vás vydává TM Creative. Obsah tvoříme společně a vzniká tak skutečně jedinenčný oborový časopis. 

Letní vydání časopisu neopomíná žádnou významnou gastronomickou událost. Velký článek je věnovaný soutěži Bocuse d'Or. Zásadní stopu v této soutěži zanechali členové Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR. Patrik Bečvář obsadil druhé místo, Vojta Petržela skončil na třetím místě a Martin Staněk obsadil pátou příčku. V porotě zasedali členové Asociace - Tomáš Popp, Marek Svoboda, Martin Svatek, Radek David...

Dozvíte se jak dopadl letošní ročník Gastro junior Bidfood Cup. Začtete se do příběhu jedné z nejlepších středních gastronomických škol, která píše příběh v Klatovech. Přečtete si, jak probíhá Cukrářská akademie Almeco, ve které Asociace společně se společností Almeco vzděláváme pedagogy středních gastronomických škol a učilišť. Neméně zajímavé jsou i další články. Časopis si můžete stáhnout pod článkem. 

Pusťte se do čtení. Přejeme příjemnou zábavu. 

minutka220x290leto2023nahled minutka220x290leto2023nahled.pdf
campp220x290leto2023nahled campp220x290leto2023nahled.pdf