Nové číslo časopisu Minutka je tady

V aktuálním čísle najdete rozhovor s novým manažerem Asociace kuchařů a cukrářů ČR Tomášem Poppem. V rámci nového projektu Paměť gastronomie si můžete projít vzpomínkami na profesní kariéru legendárního Jiřího Eichnera. Jirka je studnice zkušeností i zážitků, zprostředkuje vám procházku svou historií i historií kuchařského oboru. Přečíst si můžete i reportáž z letošního Culinary Symposia. Dozvíte se více o dalších projektech AKC. Gastroprofesionál je připravovaná vzdělávací platforma pro kuchaře, cukráře i číšníky. Minutka přináší reportáž ze soutěže Nejlepší kuchařka/kuchař ve společném stravování. Více vám nebudeme prozrazovat. Přejeme vám příjemné počtení. 

Časopis si můžete stáhnout pod článkem.

Minutka minutka220x290podzim2021tisk.pdf