Workshop s Honzou Horkým byl parádní

Tématem workshopu byla inspirace do jarního menu. Honza se zaměřil na kombinace telecího, jehněčího, kachny a ryb s jarní zeleninou. Inspirativní byly i vegetariánské jarní pokrmy. Zaměřen byl na správné techniky úprav surovin a vhodné kombinace a úpravy.

A co jsme tentokrát připravovaly a ochutnávaly? Zde je přehled připravovaných pokrmů?

Tatarák z červené řepy, espuma z červené řepy, lanýžový olej, hráškový salát

Uzená kachní prsa, konfit z kachních stehen, karotkový krém s pomerančem, mini mrkev

Telecí tatarák s hrubozrnnou hořčicí, grilovaná kreveta

Jehněčí hřebínek, chorizo krusta, chorizo omáčka, hráškový krém

Hráškový sorbet s mořskou řasou

Velké poděkování patří oběma protagonistům workshopu a již teď se těšíme na 19. května 2022, kde bude ve firmě Retigo další vynikající workshop s Honzou Horkým.