Radek DAVID
Pracoval jako šéfkuchař špičkových a oceňovaných restaurací, účastník a medailista desítek světových i tuzemských soutěží, v současnosti pracuje jako gastronomický poradce a executive chef pro restauraci Vinograf.
Vice v odkazu https://www.radekdavid.cz/
Program kurzu:
- Smažené prsty z amura marinované v bylinkách a citrónové kůře, libečková majonéza
- Ceviche z kapra s avokádem, červenou cibulí, rajčaty, koriandrem a gel s yuzu
- Lehce marinovaný lososovitý pstruh, lososový kaviár, křupavá trubička, uzená zakysaná smetana, salátová okurka a kopr
- Krémová rybí polévka, uzená zakysaná smetana, tatarák ze pstruha, lehce pečená malá rajčata
- Rybí raviola plněná štikou, fenyklové zelí, citrónové pyré, rybí glazé a petrželkový olej
- Sumec, fazolky, šťouchané brambory, marinovaná šalotka a koprová omáčka