DEGUSTAČNÍ MENU ZE SLADKOVODNÍCH RYB

Radek DAVID

Pracoval jako šéfkuchař špičkových a oceňovaných restaurací, účastník a medailista desítek světových i tuzemských soutěží,  v současnosti pracuje jako gastronomický  poradce a executive chef pro restauraci Vinograf.  

Vice v odkazu https://www.radekdavid.cz/

Program kurzu:

- Smažené prsty z amura marinované v bylinkách a citrónové kůře, libečková majonéza

- Ceviche z kapra s avokádem, červenou cibulí, rajčaty, koriandrem a gel s yuzu

- Lehce marinovaný lososovitý pstruh, lososový kaviár, křupavá trubička, uzená zakysaná smetana, salátová okurka a kopr

- Krémová rybí polévka, uzená zakysaná smetana, tatarák ze pstruha, lehce pečená malá rajčata

- Rybí raviola plněná štikou, fenyklové zelí, citrónové pyré, rybí glazé a petrželkový olej

- Sumec, fazolky, šťouchané brambory, marinovaná šalotka a koprová omáčka