Jak na lanýže s Ondrou Korábem

Přihlásit se můžete na webu Národního zemědělského muzea. Workshop je součástí projektu Praha lanýžová. Sledovat, jak se lanýžům daří, můžete na webu www.ceskylamyz.cz

Ondřej Koráb je šéfkuchařem Grandhotelu Pupp v Karlových Varech, členem Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR a úřadujícím Kuchařem roku. Ondra je šéfkuchař s bohatými zkušenostmi z tuzemska i ze světa, působil např. v pražském hotelu Mandarin Oriental, londýnské restauraci The Dinner nebo v restauraci Nota Bene v kanadském Torontu. 

Budeme připravovat:
  • Bramborová kobliha / lanýže
  • Míchaná vejce zkapalněným dusíkem / lanýže / máslová brioška
  • Fagottini s lanýžovým tvarohem / dýňová omáčka / lískové ořechy 
  • Hovězí rossini / smetanový brambor / smažený kadeřábek