Opustil nás Radek Bušina

Od práce s profesionály v oboru je jen krůček k práci se studenty. Radek Bušina pracoval zpočátku jako mistr odborného výcviku a stál u zrodu gastronomických oborů vzdělání, později jako učitel odborných předmětů a zástupce ředitelky školy pro praktické vyučování.
Pod jeho pedagogickým vedením se utvářely nejen současné významné gastronomické osobnosti z řad studentů, ale zrodily se nové soutěže organizované školou a následně i Asociací číšníků ČR, zařazených do přehlídky České ručičky.
Jeho srdce intenzivně tlouklo nejen pro obor číšník, ale především pro barmany a barmanské dovednosti, pořádal kurzy a v tomto
oboru také publikoval.
 
Při všech svých aktivitách byl vždy uznávaným odborníkem, vstřícným a dobrosrdečným kolegou, ochotným přispět radou a pomocnou rukou nejen kolegům ve škole, ale i široké odborné veřejnosti. 
 
Rodině vyjadřujeme upřímnou soustrast.