Uctění památky Ladislava Nodla na Zichovci 2022 bylo senzační!

Rodinný pivovat Zichovec je domovem vzpomínkové akce zcela záměrně. Právě tam svůj život Ladislav Nodl prožil. Krásná obec na rozhraní středočeského a ústeckého kraje má co nabídnout milovníkům přírody i skvělého jídla. 

Ve 12 hodin jsme se všichni sešli u památníků pana Nodla a společně jsme vzpomínali na jeho život. Pohlédli jsme i do budoucnosti Asociace kuchařů a cukrářů, se kterou byl pan Nodl těsně spjat. 

Na nádvoří pivovaru Zichovec bylo co jíst i pít. Zábava byla senzační a vše se točilo kolem gastronomie. Součástí oslav byla i soutěž v přípravě kuřecích rolád. Soutěž vyhrál Ondřej Kubů (člen juniorského Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR). Samozřejmě jsme vařili na technologii FAGOR

Závěr vzpomínkové slavnosti byl tradičně cyklistický. Na jízdu na kolech se vydala šestice kuchařů, které vedl Roman Sejval. Zhruba třicetikilometrový okruh vedl i k domu Ladislava Nodla. 

Podívejte se na krásné fotky od Jana Růžičky. Zachycují příjemnou atmosféru slavnosti. Příští rok si nenechte tuto fajnovou akci ujít.