Soutěž Nejlepší kuchařka/kuchař ve společném stravování se kvapem blíží

Pátý ročník soutěže opět nabídne skvělé výkony soutěžících i báječnou atmosféru. Kuchařky a kuchaři z provozů veřejného stravování se často potýkají s tím, jak připravit chutný a zároveň nutričně vyvážený pokrm pro své strávníky.

O tzv. závodním vaření lze ale přemýšlet i v širších souvislostech, rozvíjet své znalosti a nabídnout strávníkům opravdu kvalitní pokrmy. Soutěž o nejlepší kuchařku a kuchaře ve společném stravování je toho ostatně důkazem. Již roky ukazuje nejen inovativní možnosti v jednotlivých oblastech společného stravování, ale inspiruje také ke zdravému a trendovému vaření.

Soutěžit se bude ve čtyřech kategoriích - Svačinky pro děti od 3 do 6 roků, Pokrm pro mládež od 11 do 18 roků, Nejlepší moderní bezmasý pokrm, Racionální pokrm pro nemocné a seniory. 

Soutěž rozvíjí znalosti a zkušenosti kuchařek a kuchařů ve společném stravování. Přijďte se podívat na výkony soutěžících a inspirovat se do další práce. 

Hlavním partnerem soutěže je společnost Makro. Hlavním partnerem Sekce veřejného stravování je společnost Orkla. Za podporu děkujeme Premium Gastro, Farma Loužná a  společnosti Lactalis

Mediální partnery soutěže jsou: Gastro report & minutka, Výživa a potraviny, Rezidenční péče, Učitelské noviny.