Senzační workshop na téma sushi můžete zažít s Richardem Tomášem. Richard je jedním nejlepším sushi masteru u nás a určitě i v Evropě. Pracuje jako sous chef u legendy japonské kuchyně Marka Hory v restauraci YAMATO. Tenhle workshop si určitě nenechte ujít.
Richard Tomáš – YAMATO Praha (Michelin guide)
- Praxe v mnoha světových sushi restauracích.
- V roce 2019 reprezentoval restauraci YAMATO a Českou Republiku na WORLD SUSHI CUP JAPAN 2019 v Tokiu, kde se umístil v celkovém hodnocení na 3. místě, získal bronzovou medaili a stal se jediným Evropanem, který stál na stupni vítězů. Letos záskal Tomáš zlato na Sushi World Cup v Japonsku.
Další info a videa na Richard Tomáš | Extrakurzy.cz
https://www.extrakurzy.cz/autor/richard-tomas
Program kurzu:
- Příprava a ochucování rýže
- Zpracování a krájení zeleniny
- Krájení a ošetření ryb a krevet
- Příprava Uramaki
- Příprava Hosomaki
- Příprava Nigiri
Účastníci kurzu si vše připraví společně s lektorem.
Cena:
člen AKC ČR 1500,-Kč vč. DPH
nečlen 1950,-Kč vč. DPH
Termín: 11.3.2023
Místo konání: Hotelová škola Plzeň, U Borského parku 3, vchod ze dvora, vjezd z ulice Máchova
Doba konání: 9:00 - 13:00
Uzávěrka přihlášek je 3. 3. 2023.
Místo konání: Hotelová škola Plzeň, U Borského parku 3, vchod ze dvora, vjezd z ulice Máchova