Připravili jsme pro vás cukrářské workshopy, které vás profesně posunou ke světové cukrařině. Vše začíná dokonalým zvládnutím základních stavebních kamenů cukrářského řemesla. Základy propojíme s nejmodernějšími cukrářskými postupy, technologiemi a surovinami.
Připravili jsme pro vás cukrářské workshopy, které vás profesně posunou ke světové cukrařině. Vše začíná dokonalým zvládnutím základních stavebních kamenů cukrářského řemesla. Základy propojíme s nejmodernějšími cukrářskými postupy, technologiemi a surovinami.
- Zdokonalíte se v cukrářském řemeslu
- Budete pracovat s nejnovějšími technologiemi a špičkovými surovinami
- Učit se budete od špiček v oboru
- Délka workshopu 5 hodin
Připravili jsme pro vás cukrářské workshopy, které vás profesně posunou ke světové cukrařině. Vše začíná dokonalým zvládnutím základních stavebních kamenů cukrářského řemesla. Základy propojíme s nejmodernějšími cukrářskými postupy, technologiemi a surovinami.
Workshopy jsou určené pro pedagogy středních gastronomických škol a učilišť.Každý z účastníků a účastnic bude se skvělými lektory aktivně pracovat a získá skripta plná důležitých informací.
Cena pro členy AKC ČR - 2590 Kč/workshop
Cena pro nečleny AKC ČR - 3200 Kč/workshop
Zvýhodněná cena za 6 workshopů – 13 000 Kč (jen pro členy AKC ČR)
ceny jsou bez DPH
Registrace provádějte na webu www.akc.cz.
Kapacita workshopu je maximálně 12 osob.
Lektorka: Helena Fléglová
Členka Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR provozuje vlastní cukrářské studio HF Pastry Academy. V Asociaci kuchařů a cukrářů je garantkou oboru cukrář. Má za sebou úspěchy ze světových soutěží (Olympiáda, Světový pohár…). Je respektovanou cukrářkou ve světovém měříku. V roce 2022 byla porotkyní na World Chcocolate Masters.
Místo konání: Almeco, Škvorecká 1803, Úvaly