Cukrářská akademie - čokoláda - pralinky

08.11.2023 - 08.11.2023

Připravili jsme pro vás cukrářské workshopy, které vás profesně posunou ke světové cukrařině. Vše začíná dokonalým zvládnutím základních stavebních kamenů cukrářského řemesla. Základy propojíme s nejmodernějšími cukrářskými postupy, technologiemi a surovinami.

Připravili jsme pro vás cukrářské workshopy, které vás profesně posunou ke světové cukrařině. Vše začíná dokonalým zvládnutím základních stavebních kamenů cukrářského řemesla. Základy propojíme s nejmodernějšími cukrářskými postupy, technologiemi a surovinami.

-       Zdokonalíte se v cukrářském řemeslu

-       Budete pracovat s nejnovějšími technologiemi a špičkovými surovinami

-       Učit se budete od špiček v oboru

-    Délka workshopu 5 hodin

Připravili jsme pro vás cukrářské workshopy, které vás profesně posunou ke světové cukrařině. Vše začíná dokonalým zvládnutím základních stavebních kamenů cukrářského řemesla. Základy propojíme s nejmodernějšími cukrářskými postupy, technologiemi a surovinami.  

Workshopy jsou určené pro pedagogy středních gastronomických škol a učilišť.Každý z účastníků a účastnic bude se skvělými lektory aktivně pracovat a získá skripta plná důležitých informací.

Cena pro členy AKC ČR - 2590 Kč/workshop

Cena pro nečleny AKC ČR - 3200 Kč/workshop

Zvýhodněná cena za 6 workshopů – 13 000 Kč (jen pro členy AKC ČR)

ceny jsou bez DPH

Registrace provádějte na webu www.akc.cz.

Kapacita workshopu je maximálně 12 osob.

Lektorka: Helena Fléglová
Členka Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR provozuje vlastní cukrářské studio HF Pastry Academy. V Asociaci kuchařů a cukrářů je garantkou oboru cukrář. Má za sebou úspěchy ze světových soutěží (Olympiáda, Světový pohár…). Je respektovanou cukrářkou ve světovém měříku. V roce 2022 byla porotkyní na World Chcocolate Masters.

Místo konání: Almeco, Škvorecká 1803, Úvaly