Správná hygienická a výrobní praxe (SHVP) a systémy HACCP

03.07.2023 - 03.07.2023

Další ze série skvělých workshopů na téma hygiena v gastronomii. Provádět vás touto dynamickou problematikou bude Daniela Chomátová z HASAP Consulting. Dozvíte se horké novinky z této oblasti. Srovnáte si vaše znalosti a zkušenosti s požadavky kontrolních orgánů...

Lektorka: Daniela CHOMÁTOVÁ – HASAP Consulting, s.r.o.

Program semináře:
- Proč školit?
- Legislativa EU vs. ČR
- Bezpečnost potravin
- Zdravotní způsobilost
- Řízení bezpečnosti potravin

Cena:

člen AKC ČR                     150,- Kč včetně DPH 21%

nečlen AKC ČR                 250,- Kč včetně DPH 21%

Doba konání

od 12:00 do cca 15:00

Uzávěrka přihlášek je 25. 6. 2023. Poplatek za seminář bude vybírán na místě, před zahájením semináře.

Místo konání: Střední škola zemědělská a potravinářská, Národních mučedníků 141, 339 01 Klatovy, v budově školy (vchod i učebna – vše bude označeno)