Další ze série skvělých workshopů na téma hygiena v gastronomii. Provádět vás touto dynamickou problematikou bude Daniela Chomátová z HASAP Consulting. Dozvíte se horké novinky z této oblasti. Srovnáte si vaše znalosti a zkušenosti s požadavky kontrolních orgánů...
Lektorka: Daniela CHOMÁTOVÁ – HASAP Consulting, s.r.o.
Program semináře:
- Proč školit?
- Legislativa EU vs. ČR
- Bezpečnost potravin
- Zdravotní způsobilost
- Řízení bezpečnosti potravin
Cena:
člen AKC ČR 150,- Kč včetně DPH 21%
nečlen AKC ČR 250,- Kč včetně DPH 21%
Doba konání:
od 12:00 do cca 15:00
Uzávěrka přihlášek je 25. 6. 2023. Poplatek za seminář bude vybírán na místě, před zahájením semináře.
Místo konání: Střední škola zemědělská a potravinářská, Národních mučedníků 141, 339 01 Klatovy, v budově školy (vchod i učebna – vše bude označeno)