AVANTGARDNÍ DEGUSTAČNÍ MENU VYCHÁZEJÍCÍ Z TRADIČNÍCH POKRMŮ ČESKÉ KUCHYNĚ

26.09.2023 - 26.09.2023

Workshop pořádá Asociace kuchařů a cukrářů, pobočka Severní Morava a Slezsko ve spolupráci s firmou Retigo s. r. o. Na kurzu si ukážeme pokrmy inspirované a vycházející z tradiční české kuchyně a přetvořeny dle mé filozofie. Každá surovina má svůj příběh a ten je propojen s jinou surovinou.

Lektor: Jan Horký, šéfkuchař, bývalý dlouholetý kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR 

Cena:

člen AKC ČR 2400,- Kč vč. DPH 21%

člen AKC ČR žáci škol 1200,- Kč vč. DPH 21%

nečlen AKC ČR 2800,- Kč vč.  DPH 21%

certifikovaná restaurace Czech Specials 2400,- Kč vč. DPH 21%

Termín: 26.9.2023

Doba konání: 9:00 – 14:00

Uzávěrka přihlášek: 18. 9. 2023

Místo konání: Retigo,s.r.o, Láň 2310, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm

 

pozvankaj.horky26.9. pozvankaj.horky26.9..pdf

Místo konání: Retigo, Rožnov pod Radhoštěm