Workshop pořádá Asociace kuchařů a cukrářů, pobočka Severní Morava a Slezsko ve spolupráci s firmou Retigo s. r. o. Na kurzu si ukážeme pokrmy inspirované a vycházející z tradiční české kuchyně a přetvořeny dle mé filozofie. Každá surovina má svůj příběh a ten je propojen s jinou surovinou.
Lektor: Jan Horký, šéfkuchař, bývalý dlouholetý kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR
Cena:
člen AKC ČR 2400,- Kč vč. DPH 21%
člen AKC ČR žáci škol 1200,- Kč vč. DPH 21%
nečlen AKC ČR 2800,- Kč vč. DPH 21%
certifikovaná restaurace Czech Specials 2400,- Kč vč. DPH 21%
Termín: 26.9.2023
Doba konání: 9:00 – 14:00
Uzávěrka přihlášek: 18. 9. 2023
Místo konání: Retigo,s.r.o, Láň 2310, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm
pozvankaj.horky26.9. | pozvankaj.horky26.9..pdf |
Místo konání: Retigo, Rožnov pod Radhoštěm