Jak na lanýže ǀ profesionálové

31.10.2024 - 31.10.2024

Kurz vaření Jak na lanýže je určeným všem profesionálům, kteří se chtějí dozvědět něco nového o této úžasné surovině.

Lektor: Ondřej Koráb

Ondřej Koráb je šéfkuchařem Grandhotelu Pupp v Karlových Varech, členem Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR a úřadujícím Kuchařem roku. Ondra je šéfkuchař s bohatými zkušenostmi z tuzemska i ze světa, působil např. v pražském hotelu Mandarin Oriental, londýnské restauraci The Dinner nebo v restauraci Nota Bene v kanadském Torontu. 

Cena: 2 500 Kč
Budeme připravovat:
  • Bramborová kobliha / lanýže
  • Míchaná vejce zkapalněným dusíkem / lanýže / máslová brioška
  • Fagottini s lanýžovým tvarohem / dýňová omáčka / lískové ořechy 
  • Hovězí rossini / smetanový brambor / smažený kadeřábe
Jak se přihlásit?

Kurz vaření i dárkový poukaz můžete zakoupit online. Stačí vyplnit přihlášku a uhradit částku kartou přes platební bránu. Voucher na kurz nebo univerzální dárkový poukaz Vám bude po zaplacení odeslán na e-mail uvedený v přihlášce.

Potřebujete na kurz nebo dárkový poukaz vystavit fakturu pro zaměstnavatele? Napište prosím na kurzyvareni@nzm.cz fakturační údaje, případně další informace, které nesmí na faktuře chybět.

Pokud neobdržíte voucher do 48 hodin od zaplacení, zkontrolujte spam i hromadnou poštu, následně nás prosím kontaktujte na kurzyvareni@nzm.cz

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

Kompletní informace najdete na www.nzm.cz

Místo konání: Národní zemědělské muzeum, Kostelní 44, Praha