Český kapr s kuchařem roku

08.10.2024 - 08.10.2024

Pojďte vařit do muzea! Že je kapr moderní surovina, ze které se dají vykouzlit dokonalé pokrmy, vás přesvědčí úřadující kuchař roku a šéfkuchař Grandhotelu Pupp Ondřej Koráb. Tento jedinečný kurz vaření pro vás připravila Šumavská pobočka Asociace kuchařů a cukrářů ČR ve spolupráci s Rybářským sdružením ČR a Národním zemědělským muzeem.

Lektor: Ondřej Koráb

Ondřej Koráb je šéfkuchařem Grandhotelu Pupp v Karlových Varech, členem Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR a úřadujícím Kuchařem roku. Ondra je šéfkuchař s bohatými zkušenostmi z tuzemska i ze světa, působil např. v pražském hotelu Mandarin Oriental, londýnské restauraci The Dinner nebo v restauraci Nota Bene v kanadském Torontu. 

Cena: 2 900 Kč
Budeme připravovat:
  • Pomazánka z kapra / vakuovaná okurka / cider
  • Pěna z kapra s restovaným bílým zelí / listové těsto
  • Marinovaný kapr  / mangold s dýní / bottarga / švestkové glazé
  • Terina z kapra / růžičková kapusta s petrželí /  humrová emulze 
Jak se přihlásit?

Kurz vaření i dárkový poukaz můžete zakoupit online. Stačí vyplnit přihlášku a uhradit částku kartou přes platební bránu. Voucher na kurz nebo univerzální dárkový poukaz Vám bude po zaplacení odeslán na e-mail uvedený v přihlášce.

Potřebujete na kurz nebo dárkový poukaz vystavit fakturu pro zaměstnavatele? Napište prosím na kurzyvareni@nzm.cz fakturační údaje, případně další informace, které nesmí na faktuře chybět.

Pokud neobdržíte voucher do 48 hodin od zaplacení, zkontrolujte spam i hromadnou poštu, následně nás prosím kontaktujte na kurzyvareni@nzm.cz

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

Kompletní informace najdete na www.nzm.cz. 

Místo konání: Národní zemědělské muzeum, Kostelní 44, Praha