Další ze série workshopů s dlouholetým kapitánem Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR. Tentokrát se Honza zaměří na steaky a vhodné přílohy. Pustíte se i do přípravy zajímavých a především skvělých polévek.
1 "Steaková masa, podzimní kaštanové, dýňové, houbové přílohy, omáčky"
2 Polévky - Cappuccino z červené řepy
Hráškový krém s uzeným lososem a toastem s hráškovými klíčky
Bramborový krém s pórkem, grilovaná kreveta
Asijská „tom yum“ s kuřecím masem
Cena:
Člen AKC ČR 2200,- Kč vč. DPH 21%
Člen AKC ČR junior a žáci škol 900,- Kč vč. DPH 21%
Nečlen AKC ČR 2600,- Kč vč. DPH 21%
Certifikované restaurace Czech Specials 2200.-Kč vč. 21% DPH
Termín: 23.10.2025
Doba konání: 9:00 – 14:00
Uzávěrka přihlášek: 13. 10. 2025
Místo konání: Retigo,s.r.o, Láň 2310, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm
V případě, že uplatňujete slevu pro juniora, žáka školy nebo slevu pro certifikované restaurace Czech Specials - tuto skutečnost napište do POZNÁMKY (poslední kolonka v online přihlášce).
honza2jen | honza2jen.pdf |
Místo konání: Retigo s.r.o. Rožnov pod Radhoštěm