Tématem workshopu bude kapr v moderní úpravě. Asociace kuchařů a cukrářů dlouhodobě propaguje kapra jako skvělou surovinu. Karel se zaměří na úpravy kapra, které pro vás budou velmi užitečné pro restaurační provozy nejen v období Vánoc.
Cena:
Člen AKC ČR 2200,- Kč vč. DPH 21%
Člen AKC ČR junior a žáci škol 900,- Kč vč. DPH 21%
Nečlen AKC ČR 2600,- Kč vč. DPH 21%
Certifikované restaurace Czech Specials 2200.-Kč vč. 21% DPH
Termín: 20.11.2025
Doba konání: 9:00 – 14:00
Uzávěrka přihlášek: 10. 11. 2025
Místo konání: Retigo,s.r.o, Láň 2310, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm
V případě, že uplatňujete slevu pro juniora, žáka školy nebo slevu pro certifikované restaurace Czech Specials - tuto skutečnost napište do POZNÁMKY (poslední kolonka v online přihlášce).
workshop20.11 | workshop20.11.pdf |
Místo konání: Retigo s.r.o. Rožnov pod Radhoštěm