Workshop Karla Drápala

20.11.2025 - 20.11.2025

Tématem workshopu bude kapr v moderní úpravě. Asociace kuchařů a cukrářů dlouhodobě propaguje kapra jako skvělou surovinu. Karel se zaměří na úpravy kapra, které pro vás budou velmi užitečné pro restaurační provozy nejen v období Vánoc.

Kapr v netradičních úpravách - inspirace pro vánoční stůl. Vhodná inspirace  pro kuchaře restaurací a žáky gastronomických škol v přípravě zajímavých úprav vánočních pokrmů z ryb.
 

Cena:

Člen AKC ČR 2200,- Kč vč. DPH 21%

Člen AKC ČR junior a žáci škol 900,- Kč vč. DPH 21%

Nečlen AKC ČR 2600,- Kč vč.  DPH 21%

Certifikované restaurace Czech Specials  2200.-Kč vč. 21% DPH

Termín: 20.11.2025

Doba konání: 9:00 – 14:00

Uzávěrka přihlášek: 10. 11. 2025

Místo konání: Retigo,s.r.o, Láň 2310, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm

V případě, že uplatňujete slevu pro juniora, žáka školy nebo slevu pro certifikované restaurace Czech Specials - tuto skutečnost napište do POZNÁMKY (poslední kolonka v online přihlášce).

workshop20.11 workshop20.11.pdf

Místo konání: Retigo s.r.o. Rožnov pod Radhoštěm