Kurz výroby Dubajské čokolády a formovaných pralinek

24.05.2025 - 24.05.2025

Práce s čokoládou vyžaduje pečlivost a dodržování správných technologických postupů. Každá zkušenost se počítá a tento workshop vás posune v práci s čokoládou. Počet mís je omezený, proto s přihlášením neváhejte.

Naučíte se:

Teoretické znalostí o čokoládě

Ruční temperace čokolády

Různé druhy náplní do pralinek

Formované čokoládové pralinky

Každý účastník získá certifikát o absolvování kurzu

Domů si dovezete krabičku čokoládových pralinek

Místo konání: CESK Jarní 1058/44i, 614 00 Brno – Maloměřice

Kdy: 24.05 2025

V kolik: 10:00 -16:00 hod

Kolik to bude stát: 3500,- Kč včetně DPH

 

Lektorky

Mgr. Miloslava Uherková

  • Učitelka odborného výcviku oboru cukrář i cukrovinkář
  • Příprava žáků na prestižní cukrářské soutěže
  • Příprava žáků na soutěž Chocolatier
  • Hodnocení brněnské gastroscény Gourmet Brno
  • 1. místo v soutěži Mistr cukrář ČR

Bc. Blanka Vavříková

  • Učitelka odborného výcviku oboru cukrář i cukrvinkář
  • Příprava žáků na prestižní cukrářské soutěže
  • Příprava žáků na soutěž Chocolatier 
  • Hodnocení brněnské gastroscény Gourmet Brno
  • Certifikovaný komisař AKC ČR

̽ Počet míst je omezen

 

Místo konání: CESK Jarní 1058/44i, 614 00 Brno – Maloměřice