Práce s čokoládou vyžaduje pečlivost a dodržování správných technologických postupů. Každá zkušenost se počítá a tento workshop vás posune v práci s čokoládou. Počet mís je omezený, proto s přihlášením neváhejte.
Naučíte se:
Teoretické znalostí o čokoládě
Ruční temperace čokolády
Různé druhy náplní do pralinek
Formované čokoládové pralinky
Každý účastník získá certifikát o absolvování kurzu
Domů si dovezete krabičku čokoládových pralinek
Místo konání: CESK Jarní 1058/44i, 614 00 Brno – Maloměřice
Kdy: 24.05 2025
V kolik: 10:00 -16:00 hod
Kolik to bude stát: 3500,- Kč včetně DPH
Lektorky
Mgr. Miloslava Uherková
Bc. Blanka Vavříková
̽ Počet míst je omezen
Místo konání: CESK Jarní 1058/44i, 614 00 Brno – Maloměřice