Školení HACCP s vůní Vánočních svátků

19.11.2022 - 19.11.2022

Informace v oblasti požadavků na bezpečnost potravin se dynamicky vyvíjí. Ing. Jana Nová z HASAP Consulting vám předá ty nejaktuálnější informace i zkušenosti z praxe.

Seznámíte se s aktuálními předpisy v ČR i EU. Zabývat se budeme samozřejmě bezpečností potravin. Podstatnou součástí semináře bude řízení bezpečnosti potravin. Rozhodně se dozvíte i o nejnovějších požadavcích na zdravotní způsobilost a bezpečnost přípravy pokrmů.

Lektoři: Vláďa Pátek a František Rybka za AKC ČR

Lektorka: Ing. Jana Nová přednášející lektorka firmy HASAP Consulting Praha

Cena:

člen AKC ČR 250,- Kč včetně 21%DPH

nečlen AKC ČR 300,- Kč včetně 21%DPH

Termín: 19. 11. 2022

Čas: 9.00 - 15.00 hodin

Místo konání: Bistro Real Pardubice, Milheimova 2887, 530 02 Pardubice