Informace v oblasti požadavků na bezpečnost potravin se dynamicky vyvíjí. Ing. Jana Nová z HASAP Consulting vám předá ty nejaktuálnější informace i zkušenosti z praxe.
Seznámíte se s aktuálními předpisy v ČR i EU. Zabývat se budeme samozřejmě bezpečností potravin. Podstatnou součástí semináře bude řízení bezpečnosti potravin. Rozhodně se dozvíte i o nejnovějších požadavcích na zdravotní způsobilost a bezpečnost přípravy pokrmů.
Lektoři: Vláďa Pátek a František Rybka za AKC ČR
Lektorka: Ing. Jana Nová přednášející lektorka firmy HASAP Consulting Praha
Cena:
člen AKC ČR 250,- Kč včetně 21%DPH
nečlen AKC ČR 300,- Kč včetně 21%DPH
Termín: 19. 11. 2022
Čas: 9.00 - 15.00 hodin
Místo konání: Bistro Real Pardubice, Milheimova 2887, 530 02 Pardubice