TALÍŘOVÉ DEZERTY, SOUTĚŽNÍ CUKRAŘINA

04.02.2023 - 04.02.2023

Workshop s Helenou Fléglovou vám otevře dveře do soutěžní cukrařiny. Helena je jednou z nejzkušenějších a nejlepších cukrářek v České republice. S Nároďákem má za sebou čtyři světové soutěže. Připravuje mladé cukrářky a cukráře na soutěže. Je také certifikovanou komisařkou AKC i Světové asociace kuchařů.

Lektorka: Helena FLÉGLOVÁ –  majitelka a lektorka HF Pastry Academy, cukrářka Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR

Program semináře:

 - 3 talířové dezerty

- cukrářské textury

Na semináři se dozvíte potřebné a cenné informace a rady, které vám pomůžou na soutěžích AKC ČR, jako je Gastro Junior nebo Lázeňský pohárek. V průběhu semináře se můžete lektorky ptát na otázky, které vás ohledně soutěží zajímají. Připravte si dotazy.

 

Cena: 1800,-Kč vč. DPH

Termín: 4.2.2023

Doba konání: od 10:00, doba trvání semináře cca 5 hodin

Uzávěrka přihlášek je 25. 1. 2023.

Místo konání: Střední škola zemědělská a potravinářská, Národních mučedníků 141, 339 01 Klatovy, Cukrářská výrobna Centra praktického vyučování – v areálu školy nad budovou SŠZP (bude označeno)