VOLEBNÍ VALNÁ HROMADA pobočky Šumava

Přílohy ke stažení     15.12.2020  |  pobočka Šumava

Vážení členové pobočky Šumava,

z důvodu současné epidemiologické situace jsme nuceni zorganizovat VOLEBNÍ VALNOU HROMADU pobočky Šumava elektronickou formou.

Současně s tímto oznámením si Vám dovolujeme předložit dotazník pro kandidáty do představenstva pobočky na volební období 2021–2024.

Prosíme zájemce o práci v představenstvu pobočky Šumava, aby vyplnili dotazník do 15. 1. 2021 a zaslali ho na mailovou adresu sumava@akc.cz   nebo sekretariat@akc.cz . Dotazník lze poslat i poštou na: AKC ČR, U Krbu 521/45, 108 00 Praha 10.

Po tomto datu bude seznam kandidátů vyvěšen na webových stránkách AKC ČR www.akc.cz  a všichni členové pobočky budou informováni.

Během čtrnácti dnů po zveřejnění jmen kandidátů obdrží každý člen pobočky instrukce, jak hlasovat elektronicky.

Každý člen bude moci hlasovat ze své e-mailové adresy nahlášené v AKC ČR pouze jednou.

Děkujeme za pochopení a budeme se těšit na nové kandidáty.

Za představenstvo AKC ČR pobočky Šumava

Bc. Miroslava Pítrová

předsedkyně

V případě dotazů pište na e-mailovou adresu  sumava@akc.cz  nebo volejte na telefon 606 488 819, M. Pítrová.

Premiu Gastro Vitana

Apetit Czech Tourism Národní zemědělské muzeum Premiu Gastro Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof