VOLEBNÍ VALNÁ HROMADA pobočky Východní Čechy

Přílohy ke stažení     24.03.2021  |  pobočka východní Čechy

Vážení členové pobočky Východní Čechy, kolegové, přátelé,

dovolujeme si vás informovat, že v PŘÍLOZE KE STAŽENÍ jsou zveřejněny kandidátky do nového představenstva pobočky Východní Čechy.

Do představenstva pobočky Východní Čechy se na volební období 2021 – 2024 přihlásili:

Jan Vlasatý

Lubomír Brázda

Jan Hladný

Jana Pošepná

František Rybka

Hlasování se uskuteční elektronicky v termínu od 2. do 11. dubna 2021.

Instrukce, jak správně hlasovat byly zaslány všem členům pobočky Východní Čechy na mailové adresy.

Zdvořile vás všechny žádám, abyste hlasovali, a tím bylo hlasování platné.

Dovolte mi, abych využil této formy a poděkoval všem členům pobočky Východní Čechy za přízeň a ochotu být členy profesionální organizace kuchařů a cukrářů.

Budeme se snažit pro vás organizovat celou řadu seminářů, kurzů a soutěží. Využívejte tyto nabídky k rozšíření svých vědomostí a dovedností.

Přeji vám pevné zdraví a budu se těšit na setkání s vámi.

S přátelským pozdravem

Václav Šmerda

předseda pobočky Východní Čechy

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vážení členové východočeské pobočky AKC ČR,

z důvodu současné epidemiologické situace jsme nuceni zorganizovat volební Valnou hromadu pobočky Východní Čechy elektronickou formou.

V PŘÍLOZE KE STAŽENÍ si dovolujeme předložit dotazník pro kandidáty do představenstva pobočky na volební období 2021–2024.

Prosíme zájemce o práci v představenstvu pobočky Východní Čechy, aby do 31. 3. 2021 vyplnili dotazník a zaslali ho na mailovou adresu vychodnicechy@akc.cz  nebo sekretariat@akc.cz .

Dotazník lze zaslat i poštou na: AKC ČR, U Krbu 521/45, 108 00 Praha 10.

Po tomto datu bude seznam kandidátů vyvěšen na webových stránkách AKC ČR www.akc.cz  a všichni členové pobočky budou informováni.

Se zveřejněním jmen kandidátů obdrží každý člen pobočky instrukce, jak hlasovat elektronicky. Každý člen bude moci hlasovat ze své e-mailové adresy nahlášené v AKC ČR pouze jednou.

Děkujeme za pochopení a budeme se těšit na nové kandidáty.

Za představenstvo AKC ČR pobočky Východní Čechy

Václav Šmerda

předseda

V případě dotazů pište na e-mailovou adresu vychodnicechy@akc.cz  , sekretariat@akc.cz   nebo volejte na telefon 734 701 831, V. Šmerda