114 | 10x Prague |
96 | 2000 nejlepších receptů z české i zahraniční kuchyně - Frolíková a kol. |
95 | Access 2000 - podrobný průvodce začínajícího uživatele |
183 | Americká kuchyně |
177 | Anticholesterolová kuchařka- Velemínský |
178 | Anticholesterolová kuchařka- Velemínský |
24/1,2 | Arabská kuchařka - R. Janů, J. Šourek / 2 ks |
101/1,2,3 | Barový provoz v kostce - J. Černý / 2 ks |
118 | Cesta čaje, mysl čaje |
46 | Cukroví tentokrát zdravěji - Ing. Eliška Škvařilová |
48 | Čaje a byliny - Jill Normanová |
55 | Česnek a cibule - Jill Normanová |
28 | Čínská kuchyně |
82 | Čínská kuchyně |
125 | Čínská kuchyně |
23/1,2 | Dědeček na scestí - Crha / 2 ks |
37 | Dezerty a cukroví - Marry Berryová |
18 | Dívej se a vař: Čokoládové dezerty - Willanová |
15 | Dívej se a vař: Kuře - Willanová |
17 | Dívej se a vař: Ryby - Willanová |
16 | Dívej se a vař: Těstoviny - Willanová |
35 | Dobrá a zdravá kuchyně - P. Paynová |
69 | Eintopfgerichte |
98 | Encyklopedický slovník gastronomie a - k - Jiří Černý / 2ks |
57 | Encyklopedie piva - Berry Verhoef |
11 | Encyklopedie vín - Stevenson |
25 | Francouzská kuchařka - Drahomíra Peukertová |
103 | Francouzská vína a destiláty |
127 | Gastronomické záhady aneb pohled do historie kuchařského umění |
121 | Gastronomisches aus Kastilien und León |
156 | Grilování-Málek |
157 | Grilování-Málek |
119 | Hostili jsme svět - M. Hříbek |
90 | Hovoříme s hostem - anglicky, francouzsky, maďarsky, německy, rusky… |
134 | Hudební slovník pro každého I.- Jiří Vysloužil |
135 | Hudební slovník pro každého I.- Jiří Vysloužil |
136 | Hudební slovník pro každého II.- Jiří Vysloužil |
137 | Hudební slovník pro každého II.- Jiří Vysloužil |
5 | Chutné saláty - Peter Nikolay |
115 | Chutné saláty - Peter Nikolay |
123 | Ilustrovaný slovník pro kuchaře a číšníky - J. Mottl |
32 | Japonská kuchyně |
182 | Japonská kuchyně |
94 | Jazykové pobyty v zahraničí |
124 | Jednotné zásady obsluhy a hotelového provozu |
113 | Jídelní lístek |
52 | Jídla z jednoho hrnce |
166 | Jihočeská kuchařka- Klíma |
167 | Jihočeská kuchařka- Klíma |
67 | Kalte Küche |
162 | Kapr na všední a sváteční stůl-Nodl |
163 | Kapr na všední a sváteční stůl-Nodl |
116 | Katalog firem oboru chladící a klimatizační techniky v ČR |
89 | Katalog hotelů a penzionů |
47 | Kochkunst in Bildern 6 |
50 | Koktejly |
73 | Koktejly |
172 | Kuchařka minutky-Roubínek |
179 | Kuchařka minutky-Roubínek |
170 | Kuchařka saláty pro každou příležitost- Roubínek |
171 | Kuchařka saláty pro každou příležitost- Roubínek |
1 | Kuchyň plná fantazie |
22 | Kuchyně jižní Evropy - F. Šulc, J. Šourek |
126 | Lithuania |
128 | Lithuanian traditional foods |
60 | Maďarská kuchyně |
120 | Malý rybí jídelníček |
129 | Mapa Berlína |
64 | Marocká kuchyně |
44 | Měsíční jídelníček bez masa - Ing. Eliška Škvařilová |
88 | Mezinárodní gastronomické veletrhy - katalog |
180 | Mistrovská kuchyně |
38 | Modelujeme - zdobíme - M. Pelinán |
99 | Moderní hotel - J. Černý |
7 | Moderní společenské způsoby - Wolfová, Ječný |
160 | Mořská kuchařka-Štěpnička |
161 | Mořská kuchařka-Štěpnička |
150 | Myslivec a rybář v kuchyni-Doležal |
151 | Myslivec a rybář v kuchyni-Doležal |
140 | Nejlepší recepty-kolektiv |
141 | Nejlepší recepty-kolektiv |
62 | Německá kuchyně |
43 | Normy pro KLASO - Ing. Eliška Škvařilová |
3 | O labužnictví - A. Brillat-Savarin |
152 | Pánev Wok-Havlů |
153 | Pánev Wok-Havlů |
168 | Pečeme a zdobíme perníky- Pelikán |
169 | Pečeme a zdobíme perníky- Pelikán |
75 | Pečeme s potěšením -Ch. Teubner, A. Wolterová |
93 | Podpora podnikání v ČR |
56 | Polévky a eintopfy |
36 | Polévky, eintopfy, nákypy - Dr. Oetker |
144 | Pomazánky-Roubínek |
145 | Pomazánky-Roubínek |
181 | Portugalská kuchyně |
70 | Praktická kuchařka - Libuše Vlachová |
148 | Pražská labužnická zastavení-Filipovská, Trávníček |
149 | Pražská labužnická zastavení-Filipovská, Trávníček |
14 | Pro diabetiky - Nassauerová, Petzold |
91/1-12 | Průvodce podnikatele EU / 12 ks |
85/1-9 | Příprava českých malých a stř. podniků na vstup do jednotného trhu EU 9 ks |
138 | Rajčata |
139 | Rajčata |
92 | Rakouská kuchařka - Drahomíra Peukertová |
111/1,2 | Receptury teplých pokrmů 2 ks |
108 | Recepty pro cukrářskou výrobu - Korpusy |
105 | Recepty pro cukrářskou výrobu - Náplně, modelovací hmoty, polevy…. |
107 | Recepty pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty |
104/1,2 | Recepty pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst / 2 ks |
106 | Recepty pro cukrářskou výrobu - Výrobky ze šlehaných hmot I. |
109 | Restaurant Praha a okolí 1995 |
63 | Ruská kuchyně |
86 | Ryby - Ludwig Grieser |
158 | Ryby pro slavnostní příležitost- Štěpnička |
159 | Ryby pro slavnostní příležitost- Štěpnička |
8 | Ryby, měkkýši, korýši na nový způsob+B2 |
154 | Rychlé pokrmy-Roubínek |
155 | Rychlé pokrmy-Roubínek |
131 | Slovácká kuchyně - Nováček, Třetina |
130 | Slovácká kuchyně- Nováček, Třetina |
164 | Slovenská kuchařka- Kotrba |
165 | Slovenská kuchařka- Kotrba |
45 | Sojové maso - Věra Svobodová |
26/1,2 | Speciality světových kuchyní - J. Řešátko, L. Nodl / 2 ks |
54 | Sto receptů čínské kuchyně |
53 | Sto receptů na svátky |
19 | Stolničení v kostce - Štěpánek |
122 | Strategie podnikání na jednotném trhu EU - V. Šmejkal a kol. |
6 | Studené mísy |
10 | Stůl pro každou příležitost - Hans Tapper |
27 | Sváteční stůl |
20/1,2,3 | Technologie v kostce - Štěpánek / 3 ks |
74 | Těstoviny |
59 | Thajská kuchyně |
83 | To nejlepší z italské kuchyně - Whitemanová, Wrightová, Boggianová |
9 | Rybí kuchařka |
175 | Udíme, konzervujeme - kolektiv |
176 | Udíme, konzervujeme - kolektiv |
110 | Úspěšný hostitel - K. Pinka, A. Pinková |
173 | Vánoční cukroví- kolektiv |
174 | Vánoční cukroví- kolektiv |
76 | Vaříme - Nová velká školy II |
81 | Vaříme a pečeme při alergiích na potraviny - C. Thielová, A. Iliesová |
39 | Velikonoce - sešit 365 dní - Penkertová |
142 | Velká diabetická kuchařka-Kotrba |
143 | Velká diabetická kuchařka-Kotrba |
68 | Velká kuchařka - Vilém Vrabec |
146 | Velký rybí receptář-Štěpnička |
147 | Velký rybí receptář-Štěpnička |
21 | Výživa v kostce - S. Hrubý |
100/1,2 | Zařízení provozoven v kostce - F. Cón / 2 ks |
29 | Zavařeniny a džemy |
49 | Zmrzlina - nápoje, dezerty, zmrzlinové dorty - Fee Hoffmannová |
133 | Žampionová kuchařka - Václav vykydal |
132 | Žampionová kuchařka- Václav Vykydal |
61 | Židovská kuchyně |
Již nyní si můžete zapsat do svých diářů datum soutěže Gastro…
Již nyní si zapište do svých diářů termín…
© 2001-2021 Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, tvorba www Neofema, s.r.o., redakční systém Kompletweb