04.06.2019, 15:00-18:0, Základní škola Otokara Březiny, Demlova 4765/34, Jihlava
Pobočka: | Cena pro členy: | 350,- | |
---|---|---|---|
Přihlášky do: | 27.05.2019 | Cena pro nečleny: | 700,- |
Drahomíra BEČVÁŘOVÁ
Anna PLÁNIČKOVÁ
Moderátor: Zdeněk HLADÍK
CO VÁS ČEKÁ:
- netradiční suroviny
- originální recepty
- vaření a degustace
- jak dostat z Vašich technologií maximum
- diskuzní fórum - otázky a odpovědi
- osvědčení AKC
AKC ČR, SEKCE VEŘEJNÉHO STRAVOVÁNÍ pořádá v rámci celoživotního vzdělávání zážitkový seminář
Oblíbené pokrmy o 30% zdravěji, v hlavní roli protein (bílkovina)
Seminář je určen především pro školní jídelny, menzy, nemocnice, domovy seniorů, podnikové stravování, rehabilitační ústavy, atd.
Cena:
člen AKC ČR 350,-Kč bez DPH
nečlen AKC ČR 700,-Kč bez DPH
Doba konání: od 15:00 do 18:00
On-line přihlášky naleznete v levém horním rohu této stránky. Uzávěrka přihlášek je 27.5.2019.
Na základě zaslané přihlášky Vám bude vystavena faktura a zaslána e-mailem. Registrační poplatek za seminář musí být uhrazen do data konání semináře.
Z důvodů zajištění profesionální kvality průběhu celého semináře, je možné stornovat
svou účast na daném semináři nejdéle 5 dní před daným seminářem. V případě
stornování účasti později, propadá AKC ČR částka v plné výši.
Stornování účasti na semináři je možné pouze písemnou formou, nebo emailem na
sekretariát AKC ČR.
AKC ČR si vyhrazuje právo zrušit seminář z důvodů nenaplnění dané kapacity, a to
nejpozději do dvou pracovních dnů po uzávěrce daného semináře.
Během celého semináře se pořizuje fotodokumentace pro potřeby pořadatelů, partnerů a
organizátorů. Upozorňujeme na skutečnost, že přihlášením na seminář automaticky
poskytují účastníci souhlas s použitím pořízené fotodokumentace.
Již nyní si můžete zapsat do svých diářů datum soutěže Gastro…
© 2001-2021 Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, tvorba www Neofema, s.r.o., redakční systém Kompletweb