Přílohy ke stažení Online přihláška
08.06.2019, od 9:00, Provozovna JARg.s.ro. ,Litvínovice 32, 370 01 České Budějovice, areál STECHERŮV MLÝN
Pobočka: | pobočka Šumava | Cena pro členy: | 1 100,- |
---|---|---|---|
Přihlášky do: | 03.06.2019 | Cena pro nečleny: | 1 100,- |
Tomáš KOUREK – Šéfkuchař Perfect Canteen by Filip Sajler, Člen představenstva AKC ČR, Kuchař Roku 2015/2016, Ambassador Kulinářskéhu Umění
Různá masa vhodná k přípravě steaků, techniky přípravy, sous vide příprava, temperace masa, vhodné přílohy a tradiční omáčky – vše si připravíte společně s lektorem semináře a ochutnáte.
Doba konání: od 9.00 hodin, doba trvání semináře cca 5 hodin
Cena semináře: 1 100,- Kč včetně 21 % DPH
V ceně je zahrnuto: registrační poplatek, občerstvení, receptury k připravovaným pokrmům a certifikát.
Uzávěrka přihlášek je do 3.6.2019. Poplatek za seminář musí být uhrazen do data konání semináře.
On-line přihlášky naleznete na https://akc.cz/
Na základě zaslané přihlášky Vám bude vystavena faktura a zaslána e-mailem.
Počet míst je omezen! Pokud nebude seminář naplněn 10ti osobami, organizátor semináře si vyhrazuje právo seminář zrušit.
Z důvodů zajištění profesionální kvality průběhu celého semináře, je možné stornovat svou účast na daném semináři nejdéle 5 dní před daným seminářem. V případě stornování účasti později, propadá AKC ČR částka v plné výši.
Stornování účasti na semináři je možné pouze písemnou formou, nebo emailem na sekretariát AKC ČR.
AKC ČR si vyhrazuje právo zrušit seminář z důvodů nenaplnění dané kapacity, a to nejpozději do dvou pracovních dnů po uzávěrce daného semináře.
Během celého semináře se pořizuje fotodokumentace pro potřeby pořadatelů, partnerů a organizátorů. Upozorňujeme na skutečnost, že přihlášením na seminář automaticky poskytují účastníci souhlas s použitím pořízené fotodokumentace.
© 2001-2019 Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, tvorba www Neofema, s.r.o., redakční systém Kompletweb