23.09.2020, 9:00-16:00, Gastronomická učebna Vysoké školy hotelové, Svidnická 508,181 00 Praha 8
Pobočka: | Cena pro členy: | ||
---|---|---|---|
Přihlášky do: | 23.09.2020 | Cena pro nečleny: |
Pavel Bortník
V rámci projektu Czech Specials se snažíme zachovat kulinářské dědictví našich předků, gastronomickou identitu našich regionů a přenést vše do dnešní, moderní doby. Naučíme se znovu úctě a pokoře k surovinám a společně se budeme snažit z každé suroviny dostat maximum také pomocí moderních postupů i technologií. Tentokráte se zaměříme regionální speciality ve středních Čechách a Praze. Inspirujeme se v tradiční měšťanské i venkovské kuchyni.
Zkusme společně obohatit chuťové pohárky našich stále více náročnějších hostů a zároveň podpořit místní farmy, zpracovatele a výrobce!
Účastnický poplatek:
Certifikované restaurace v projektu Czech Specials: 500 Kč/osoba
Ostatní: 1 500 Kč/osoba
Počet osob omezen!
Přihlášky na: https://forms.gle/Az6cFsYE5YirKCw79
Již nyní si můžete zapsat do svých diářů datum soutěže Gastro…
© 2001-2021 Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, tvorba www Neofema, s.r.o., redakční systém Kompletweb