Příprava dezertů je pro kuchaře občas složitý úkol. Někdy to končí tzv. kuchařskými dezerty. Proto je vždycky vyplatí naučit se nové techniky i dezerty, které oživí váš jídelní lístek. Když vám jejich přípravu představí kuchař, je to pro nás kuchaře jednodušší.
Lektor: Tomáš KOUREK – Executive Head Chef, odborný gastronomický poradce
Program semináře: Dezerty od M.D. Rettigové aneb poctivé moučníky v novém kabátě
Britské dezerty – klasika nejen k čaji o páté – SCONES, ETON MESS, TRIFLES, CRUMBLE, COBBLER
Francouzské tousty pro restaurační plating.
Cena:
člen AKC ČR 1600,-Kč včetně 21% DPH
nečlen 1900,-Kč včetně 21% DPH
Čas: od 10.00 hodin, doba trvání semináře cca 4 hodin
Kontaktní osoba: Bc. Miroslava Pítrová, telefon 606 488 819, sumava@akc.cz
Místo konání: Střední škola zemědělská a potravinářská, Národních mučedníků 141, 339 01 Klatovy