DEZERTY PRO KUCHAŘE OD KUCHAŘE 2

11.05.2024 - 11.05.2024

Příprava dezertů je pro kuchaře občas složitý úkol. Někdy to končí tzv. kuchařskými dezerty. Proto je vždycky vyplatí naučit se nové techniky i dezerty, které oživí váš jídelní lístek. Když vám jejich přípravu představí kuchař, je to pro nás kuchaře jednodušší.

Lektor:  Tomáš KOUREK – Executive Head Chef, odborný gastronomický poradce

Program semináře: Dezerty od M.D. Rettigové aneb poctivé moučníky v novém kabátě

Britské dezerty – klasika nejen k čaji o páté – SCONES, ETON MESS, TRIFLES, CRUMBLE, COBBLER

Francouzské tousty pro restaurační plating. 

Cena:  

člen AKC ČR    1600,-Kč včetně 21% DPH   

nečlen              1900,-Kč včetně 21% DPH    

Čas:                  od 10.00 hodin, doba trvání semináře cca 4 hodin

 

Kontaktní osoba: Bc. Miroslava Pítrová, telefon 606 488 819, sumava@akc.cz

Místo konání: Střední škola zemědělská a potravinářská, Národních mučedníků 141, 339 01 Klatovy