30.06.2025 14:30 - 30.06.2025 17:00, pobočka Šumava
Hygienická pravidla se neustále mění a je potřeba držet krok. Bezpečnost přípravy pokrmů je pro náš obor zásadní. Proto si určitě nenechte ujít tento pravidelný workshop.
více informací26.07.2025 10:00 - 26.07.2025 17:00, pobočka Severní Morava a Slezko
Soutěž ve vaření kotlíkových gulášů – amatéři i profesionálové.
více informací12.08.2025 09:30 - 13.08.2025 15:30, pobočka Pražská a Středočeská
Připravili jsme pro vás cukrářské workshopy, které vás profesně posunou ke světové cukrařině. Vše začíná dokonalým zvládnutím základních stavebních kamenů cukrářského řemesla. Základy propojíme s nejmodernějšími cukrářskými postupy, technologiemi a surovinami. Workshopy jsou určené pro pedagogy středních gastronomických škol a učilišť. Každý z účastníků a účastnic bude se skvělými lektory aktivně pracovat a získá skripta plná důležitých informací.
více informací19.08.2025 09:30 - 20.08.2025 15:30, pobočka Pražská a Středočeská
Připravili jsme pro vás cukrářské workshopy, které vás profesně posunou ke světové cukrařině. Vše začíná dokonalým zvládnutím základních stavebních kamenů cukrářského řemesla. Základy propojíme s nejmodernějšími cukrářskými postupy, technologiemi a surovinami. Workshopy jsou určené pro pedagogy středních gastronomických škol a učilišť. Každý z účastníků a účastnic bude se skvělými lektory aktivně pracovat a získá skripta plná důležitých informací.
více informací26.08.2025 09:30 - 27.08.2025 15:30, pobočka Pražská a Středočeská
Připravili jsme pro vás cukrářské workshopy, které vás profesně posunou ke světové cukrařině. Vše začíná dokonalým zvládnutím základních stavebních kamenů cukrářského řemesla. Základy propojíme s nejmodernějšími cukrářskými postupy, technologiemi a surovinami. Workshopy jsou určené pro pedagogy středních gastronomických škol a učilišť. Každý z účastníků a účastnic bude se skvělými lektory aktivně pracovat a získá skripta plná důležitých informací.
více informací02.10.2025 09:00 - 03.10.2025 16:00, pobočka Severní Morava a Slezko
29. ročník tradiční gastronomické soutěže kuchařů kadetů, juniorů a číšníků z gastronomických škol.
více informací04.10.2025 09:00 - 05.10.2025 16:00, pobočka Severní Morava a Slezko
8. ročník soutěže pro cukráře amatéry všech věkových kategorií v jedenácti cukrářských kategoriích.
více informací23.10.2025 09:00 - 23.10.2025 14:00, pobočka Severní Morava a Slezko
Další ze série workshopů s Janem Horkým. Honza byl dlouholetý kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR. Soutěžil i jako jednotlivec na světových soutěžích. Dozvíte se, jaké jsou trendy nejen v soutěžní gastronomii.
více informací30.10.2025 09:00 - 30.10.2025 15:00, pobočka Severní Morava a Slezko
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, pobočka Severní Morava a Slezsko a Czech Specials zvou cukráře, pekaře a kuchaře na moderní a kreativní kurz. Chcete vědět vše o dekorování dortů? Konečně pro vás máme ten pravý kurz, po kterém se nemusíte bát žádného dortu.
více informací01.11.2025 09:00 - 01.11.2025 17:00, pobočka Brno
Gastronomická soutěž s názvem „Trophée Mille“ (tj. Trofej Philippa Milla) se pořádá ve Francii v regionu Grand Est a jejím cílem je vyzdvihnout talent a motivaci žáků středních škol a učilišť s vášní pro kuchařské, cukrářské a číšnické řemeslo a zároveň vzdát hold bohatství regionální gastronomie.
více informací04.11.2025 08:00 - 04.11.2025 16:00, pobočka Brno
Soutěž je určena pro dvoučlenný tým žáků 1. - 3. ročníku oboru vzdělání cukrář – cukrářka.
více informací06.11.2025 10:00 - 06.11.2025 16:00, pobočka Severní Morava a Slezko
Do korespondenčního kola soutěže mohou zasílat příspěvky žáci gastronomických škol, veřejnost ze širokého okolí a z různých měst. Z této části soutěže odborná porota vybere tři nej. Autoři těchto receptur nezůstanou jen u psaní, ale pokrm k hodnocení odborné porotě i vyrobí a naservírují ve čtvrtek 6. 11. 2025 v Gastrocentru Hotelové školy Frenštát pod Radhoštěm.
více informací20.11.2025 09:00 - 20.11.2025 14:00, pobočka Severní Morava a Slezko
Tématem workshopu bude kapr v moderní úpravě. Asociace kuchařů a cukrářů dlouhodobě propaguje kapra jako skvělou surovinu. Karel se zaměří na úpravy kapra, které pro vás budou velmi užitečné pro restaurační provozy nejen v období Vánoc.
více informací02.12.2025 08:00 - 03.12.2025 18:00, pobočka Šumava
Propozice soutěže najdete pod článkem. Uzávěrka korespondenční části soutěže je 2. listopadu. Do finále postupuje 10 juniorů a 10 seniorů. Těšíme se vaše práce.
více informací14.01.2026 08:00 - 14.01.2025 16:00, pobočka Karlovy Vary
Můžete začít trénovat. Lázeňský pohárek má své místo v kalendáři. 14. ledna se uvidíme v Grand hotelu Pupp. Naše pobočka Karlovy Vary pro soutěžící i týmy připraví opět skvělé zázemí i soutěžní úkoly. Propozice zveřejníme na podzim letošního roku,
více informací