11.05.2024 09:00 - 11.05.2024 13:00, pobočka Šumava
Příprava dezertů je pro kuchaře občas složitý úkol. Někdy to končí tzv. kuchařskými dezerty. Proto je vždycky vyplatí naučit se nové techniky i dezerty, které oživí váš jídelní lístek. Když vám jejich přípravu představí kuchař, je to pro nás kuchaře jednodušší.
více informací21.05.2024 07:00 - 21.05.2024 17:00, pobočka Centrála AKC ČR
Pojďte zabojovat o titul Kuchař roku! Soutěž se koná každé dva roky a je spojená s největším gastro veletrhem Bidfood Expo. Vařit se bude se špičkovými surovinami od společnosti Bidfood a vařit budeme na technologii Fagor. Prostudujte si řádně propozice. Těšíme se na vaše práce.
více informací21.05.2024 08:00 - 21.05.2024 17:30, pobočka Centrála AKC ČR
Nejprestižnější soutěž pro cukráře se blíží. Zabojujte o titul Cukrář roku i postup na světovou soutěž Global Chefs Challenge. Vařit budete se špičkovými surovinami z portfolia společnosti Almeco a čokoládou Callebaut. Své výrobky budete připravovat na technologii Fagor a Cesk.
více informací22.05.2024 08:00 - 22.05.2024 17:30, pobočka Centrála AKC ČR
Další ročník největší gastronomické soutěže pro juniorské kuchaře a cukráře je tady. Soutěž se uskuteční 22. května v rámci Bidfood EXPO. Řádně si prostudujte propozice. Mírně jsme upravili hodnocení i zadání soutěže. Stále platí, že kuchař/kuchařka a cukrář/cukrářka pracují s podporou commis. Ten se však nesmí podílet na přípravě pokrmů.
více informací23.05.2024 08:00 - 23.05.2024 17:00, pobočka Centrála AKC ČR
První ročník soutěže Školní jídelna roku je tady! Soutěž navazuje a rozšiřuje tradiční soutěž Nejlepší kuchařka/kuchař ve společném stravování. Letos budou finalisté soutěže vařit před zraky návštěvníků Bidfood Expo v pražských Letňanech. Informace najdete v článku a především v propozicích soutěže.
více informací25.05.2024 09:00 - 25.05.2024 17:00, pobočka Brno
Budeme pracovat s fondánem a naučíme se, jak modelovat se všemi detaily. Ukážeme si, jak pracovat s různými typy modelovacích hmot.
více informací07.06.2024 10:00 - 07.06.2024 15:00, pobočka Šumava
Vojtěch Petržela pro vás společně s naší pobočkou Šumava připravili skvělý workshop zaměřený na skvělé pokrmy z poměrně levných surovin. Vojta vám ukáže, jak je zpracovat chutně, moderně a se šmrncem. Vojta už v tak mladém věku patří mezi kuchařskou tuzemskou špičku. Zvládá všechny kuchařské disciplíny a navíc je úspěšný ve všech mezinárodních i tuzemských gastronomických soutěžích. Naši členové mají na všechny workshopy slevu jako hrom!
více informací15.06.2024 12:00 - 15.06.2024 18:00, pobočka Severní Čechy
Pobočka Severní Čechy vás zve na 10. ročník Gastronomických slavností na Zichovci. Slavnost je věnována především oslavě života a profesionální kulinářské cesty mistra kuchaře Ladislava Nodla.
více informací29.07.2024 08:00 - 29.07.2024 17:00, pobočka Severní Morava a Slezko
Soutěž ve vaření kotlíkových gulášů – amatéři i profesionálové.
více informací10.08.2024 10:00 - 10.08.2024 13:00, pobočka Severní Morava a Slezko
Sedmá pouť kuchařů a cukrářů, kteří jsou hrdí na své povolání.
více informací03.10.2024 08:00 - 04.10.2024 17:00, pobočka Severní Morava a Slezko
Gastronomická soutěž kuchařů kadetů, juniorů, číšníků.
více informací05.10.2024 08:00 - 06.10.2024 17:00, pobočka Severní Morava a Slezko
Tradiční moravská soutěž pro cukráře v jedenácti kategoriích.
více informací07.11.2024 09:00 - 07.11.2024 14:00, pobočka Severní Morava a Slezko
Honza Horký vám ukáže jak skvěle připravit Surf `n` turf (moderní kombinace masa, ryb a mořských plodů). Vařit budeme grilované krevety s bůčkem, hovězí steak s mořským vlkem, kuřecí s krevetami...
více informací