Workshop Honzy Horkého

29.02.2024 09:14 - 29.02.2024 14:00, pobočka Severní Morava a Slezko

Další ze série workshopů naší pobočky Severní Moravy a Slezsko s Janem Horkým. Tentokrát bude tématem losos. Honza se zaměří na výrobky z lososa - steak, tatarák, marinovaný, tempura, satay a kombinaci s vhodnými přílohami a doplňky.

více informací

Pozvánka na volební VALNOU HROMADU AKC ČR, z. s. pobočka Severní Morava a Slezsko

05.03.2024 16:00 - 05.03.2024 18:00, pobočka Severní Morava a Slezko

Pobočka Severní Morava a Slezsko vás zve na Valnou hromadu.

více informací

Plating – atraktivní prezentace pokrmů na talíři

16.03.2024 09:00 - 16.03.2024 13:00, pobočka Šumava

Radek David je jedním z nejlepších tuzemských šéfkuchařů. Byl dlouholetým členem Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR. Je také členem Bocuse D'Or akademie. Radek má dlouholeté zkušenosti z fine dining restaurací. Momentálně pracuje na pozici kreativního šéfkuchaře společnosti Aramark.

více informací

Gastro Kroměříž 2024

19.03.2024 08:00 - 19.03.2024 16:00, pobočka Brno

Tradiční kulinářská soutěž pro gastronomické učební obory se uskuteční 19. března 2024. Pozorně si prostudujte propozice a pojďte do toho.

více informací

Konference „Standardy ve stravovacích službách“

20.03.2024 09:00 - 20.03.2024 16:00, pobočka Centrála AKC ČR

Srdečně Vás zveme na 18. ročník konference věnované standardům v rámci poskytování stravovacích služeb. Pečlivě vybraná témata Vám přinesou aktuální informace z různých oblastí.

více informací

ŠPANĚLSKÁ KUCHYNĚ“ a její tajemství

23.03.2024 09:00 - 23.03.2024 15:00, pobočka Východní Čechy

Tradiční workshop na téma španělské kuchyně pro vás připravila Východočeská pobočka. Tato kuchyně je nesmírně zajímává a trendy. Španělsko je přední gastronomickou velmocí. Rozhodně se vám vyplatí naučit se připravovat španělské pokrmy a pochopit principy této kuchyně.

více informací

Gastro Hradec 2024

18.04.2024 08:00 - 18.04.2023 16:00, pobočka Východní Čechy

Gastro Hradec má novou tvář. Rozhodně si řádně prostudujte propozice. Byly přidány kategorie v live cooking.

více informací

Workshop Honzy Horkého II

18.04.2024 09:00 - 18.04.2024 14:00, pobočka Severní Morava a Slezko

Tentokrát se Jan Horký zaměří na francouzské pokrmy s jarní tematikou. Honza vám ukáže jak připravit jehněčí maso, mladá kuřata a samozřejmě v kombinaci se sezónní zeleninou.

více informací

DEZERTY PRO KUCHAŘE OD KUCHAŘE 2

11.05.2024 09:00 - 11.05.2024 13:00, pobočka Šumava

Příprava dezertů je pro kuchaře občas složitý úkol. Někdy to končí tzv. kuchařskými dezerty. Proto je vždycky vyplatí naučit se nové techniky i dezerty, které oživí váš jídelní lístek. Když vám jejich přípravu představí kuchař, je to pro nás kuchaře jednodušší.

více informací

Kuchař roku 2024-2025

21.05.2024 07:00 - 21.05.2024 17:00, pobočka Centrála AKC ČR

Pojďte zabojovat o titul Kuchař roku! Soutěž se koná každé dva roky a je spojená s největším gastro veletrhem Bidfood Expo. Vařit se bude se špičkovými surovinami od společnosti Bidfood a vařit budeme na technologii Fagor. Prostudujte si řádně propozice. Těšíme se na vaše práce.

více informací

Cukrář roku 2024 - 2025

21.05.2024 08:00 - 21.05.2024 17:30, pobočka Centrála AKC ČR

Nejprestižnější soutěž pro cukráře se blíží. Zabojujte o titul Cukrář roku i postup na světovou soutěž Global Chefs Challenge. Vařit budete se špičkovými surovinami z portfolia společnosti Almeco a čokoládou Callebaut. Své výrobky budete připravovat na technologii Fagor a Cesk.

více informací

Gastro junior Bidfood Cup 2024

22.05.2024 08:00 - 22.05.2024 17:30, pobočka Centrála AKC ČR

Další ročník největší gastronomické soutěže pro juniorské kuchaře a cukráře je tady. Soutěž se uskuteční 22. května v rámci Bidfood EXPO. Řádně si prostudujte propozice. Mírně jsme upravili hodnocení i zadání soutěže. Stále platí, že kuchař/kuchařka a cukrář/cukrářka pracují s podporou commis. Ten se však nesmí podílet na přípravě pokrmů.

více informací

Frenštátské gulášové slavnosti

29.07.2024 08:00 - 29.07.2024 17:00, pobočka Severní Morava a Slezko

Soutěž ve vaření kotlíkových gulášů – amatéři i profesionálové.

více informací

7. Svatovavřinecká pouť kuchařů a cukrářů ČR

10.08.2024 10:00 - 10.08.2024 13:00, pobočka Severní Morava a Slezko

Sedmá pouť kuchařů a cukrářů, kteří jsou hrdí na své povolání.

více informací

Gastro Olomouc – Olima Cup 2024

03.10.2024 08:00 - 04.10.2024 17:00, pobočka Severní Morava a Slezko

Gastronomická soutěž kuchařů kadetů, juniorů, číšníků.

více informací

Moravský cukrářský šampionát 2024

05.10.2024 08:00 - 06.10.2024 17:00, pobočka Severní Morava a Slezko

Tradiční moravská soutěž pro cukráře v deseti kategoriích.

více informací

Workshop Honzy Horkého III

07.11.2024 09:00 - 07.11.2024 14:00, pobočka Severní Morava a Slezko

Honza Horký vám ukáže jak skvěle připravit Surf `n` turf (moderní kombinace masa, ryb a mořských plodů). Vařit budeme grilované krevety s bůčkem, hovězí steak s mořským vlkem, kuřecí s krevetami...

více informací