29.01.2025 08:00 - 29.01.2025 16:00, pobočka Brno
Soutěž pro cukráře juniory v několika disciplínách. Stáhněte si propozice a přihlaste se.
více informací15.02.2025 09:00 - 15.02.2025 17:30, pobočka Brno
Budeme pracovat s modelovací a potahovací hmotou Saracino a naučíme se, jak modelovat se všemi detaily. Řekneme si, jak pracovat i s jinými typy modelovacích hmot. Kurz proběhne pod vedením zkušené soutěžemi ošlehané lektorky Elišky Hebké. S ní se naučíte modelovat a potahovat.
více informací16.02.2025 10:00 - 18.02.2025 18:00, pobočka Centrála AKC ČR
Do boje o finále největší gastronomické soutěže pro kuchaře, cukráře juniory i seniory pořádané Worldchefs, budou bojovat Kuchař roku, Cukrář roku a vítěz soutěže Gastro junior Bidfood Cup. Výprava z Asociace kuchařů a cukrářů vyrazí do Rimini v polovině února.
více informací22.02.2025 09:00 - 22.02.2025 14:00, pobočka Šumava
AKC ČR, pobočka Šumava si Vás dovoluje pozvat na jednání volební Valné hromady, které proběhne 22.2.2025 ve Střední škola zemědělské a potravinářské, Národních mučedníků 141, 339 01 Klatovy.
více informací05.03.2025 09:00 - 05.03.2025 14:00, pobočka Severní Morava a Slezko
Petr Bui s vámi připraví pětichodové menu inspirované Asii.
více informací11.03.2025 08:00 - 11.03.2025 15:00, pobočka Brno
Tradiční kulinářská soutěž pro gastronomické učební obory se uskuteční 11. března 2025. Pozorně si prostudujte propozice a pojďte do toho.
více informací22.03.2025 10:00 - 22.03.2025 15:00, pobočka Centrála AKC ČR
Zveme vás na celostátní volební valnou hromadu. Budeme bilancovat, volit a sdílet zkušenosti, starosti i radosti. Valná hromada se uskuteční v Národním zemědělském muzeu v Praze. Pozvánku najdete v příloze. Těšíme se na vás.
více informací25.03.2025 09:00 - 25.03.2025 14:00, pobočka Severní Morava a Slezko
Maja Motti vám ukáže jak na cukrové květy a svatební růže.
více informací26.03.2025 09:00 - 26.03.2025 16:00, pobočka Centrála AKC ČR
Srdečně Vás zveme na 19. ročník konference věnované standardům v rámci poskytování stravovacích služeb. Pečlivě vybraná témata Vám přinesou aktuální informace z různých oblastí.
více informací09.04.2025 08:00 - 10.04.2025 16:00, pobočka Centrála AKC ČR
Zapište si do svých diářů termín nejstarší gastronomické soutěže pro mladé talenty Gastro junior Bidfood Cup. Uskuteční se 9. a 10. dubna 2025 v Plzni. Letošní ročník bude rozšířený o soutěžící z Německa a Rakouska.
více informací26.04.2025 09:00 - 26.04.2025 17:30, pobočka Brno
Budeme pracovat s modelovací a potahovací hmotou Saracino a naučíme se, jak modelovat se všemi detaily. Řekneme si, jak pracovat i s jinými typy modelovacích hmot. Kurz proběhne pod vedením zkušené soutěžemi ošlehané lektorky Elišky Hebké. S ní se naučíte modelovat a potahovat.
více informací14.06.2025 09:00 - 14.06.2025 18:00, pobočka Severní Čechy
Sejdeme 14. června v rodinném pivovaru na Zichovci, abychom si užili společný čas, ochutnali skvělé jídlo a uctili památku mistra kuchaře Ladislava Nodla. Těšíme se na vás.
více informací19.06.2025 09:00 - 19.06.2025 14:00, pobočka Severní Morava a Slezko
Další ze série workshopů s Janem Horkým. Honza byl dlouholetý kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR. Soutěžil i jako jednotlivec na světových soutěžích. Dozvíte se, jaké jsou trendy nejen v soutěžní gastronomii.
více informací26.07.2025 10:00 - 26.07.2025 17:00, pobočka Severní Morava a Slezko
Soutěž ve vaření kotlíkových gulášů – amatéři i profesionálové.
více informací04.10.2025 09:00 - 05.10.2025 16:00, pobočka Severní Morava a Slezko
8. ročník soutěže pro cukráře amatéry všech věkových kategorií v deseti cukrářských kategorií.
více informací23.10.2025 09:00 - 23.10.2025 14:00, pobočka Severní Morava a Slezko
Další ze série workshopů s dlouholetým kapitánem Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR. Tentokrát se Honza zaměří na steaky a vhodné přílohy. Pustíte se i do přípravy zajímavých a především skvělých polévek.
více informací06.11.2025 10:00 - 06.11.2025 16:00, pobočka Severní Morava a Slezko
Do korespondenčního kola soutěže mohou zasílat příspěvky žáci gastronomických škol, veřejnost ze širokého okolí a z různých měst. Z této části soutěže odborná porota vybere tři nej. Autoři těchto receptur nezůstanou jen u psaní, ale pokrm k hodnocení odborné porotě i vyrobí a naservírují ve čtvrtek 6. 11. 2025 v Gastrocentru Hotelové školy Frenštát pod Radhoštěm.
více informací20.11.2025 09:00 - 20.11.2025 14:00, pobočka Severní Morava a Slezko
Tématem workshopu bude kapr v moderní úpravě. Asociace kuchařů a cukrářů dlouhodobě propaguje kapra jako skvělou surovinu. Karel se zaměří na úpravy kapra, které pro vás budou velmi užitečné pro restaurační provozy nejen v období Vánoc.
více informací02.10.2026 09:00 - 03.10.2025 16:00, pobočka Severní Morava a Slezko
29. ročník tradiční gastronomické soutěže kuchařů kadetů, juniorů a číšníků z gastronomických škol.
více informací