Cukrářský kurz - Modelování z fondánu

26.04.2025 09:00 - 26.04.2025 17:30, pobočka Brno

Budeme pracovat s modelovací a potahovací hmotou Saracino a naučíme se, jak modelovat se všemi detaily. Řekneme si, jak pracovat i s jinými typy modelovacích hmot. Kurz proběhne pod vedením zkušené soutěžemi ošlehané lektorky Elišky Hebké. S ní se naučíte modelovat a potahovat.

více informací

Kurz výroby Dubajské čokolády a formovaných pralinek

24.05.2025 10:00 - 24.05.2025 16:00, pobočka Brno

Práce s čokoládou vyžaduje pečlivost a dodržování správných technologických postupů. Každá zkušenost se počítá a tento workshop vás posune v práci s čokoládou. Počet mís je omezený, proto s přihlášením neváhejte.

více informací

Gastronomícké slavnosti k uctění památky mistra kuchaře Ladislava Nodla

14.06.2025 09:00 - 14.06.2025 18:00, pobočka Severní Čechy

Sejdeme 14. června v rodinném pivovaru na Zichovci, abychom si užili společný čas, ochutnali skvělé jídlo a uctili památku mistra kuchaře Ladislava Nodla. Těšíme se na vás.

více informací

Workshop Honzy Horkého - Nové trendy a inspirace v soutěžní gastronomii

19.06.2025 09:00 - 19.06.2025 14:00, pobočka Severní Morava a Slezko

Další ze série workshopů s Janem Horkým. Honza byl dlouholetý kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR. Soutěžil i jako jednotlivec na světových soutěžích. Dozvíte se, jaké jsou trendy nejen v soutěžní gastronomii.

více informací

Frenštátské gulášové slavnosti

26.07.2025 10:00 - 26.07.2025 17:00, pobočka Severní Morava a Slezko

Soutěž ve vaření kotlíkových gulášů – amatéři i profesionálové.

více informací

Moravský cukrářský šampionát 2025

04.10.2025 09:00 - 05.10.2025 16:00, pobočka Severní Morava a Slezko

8. ročník soutěže pro cukráře amatéry všech věkových kategorií v deseti cukrářských kategorií.

více informací

Workshop Honzy Horkého - steaky

23.10.2025 09:00 - 23.10.2025 14:00, pobočka Severní Morava a Slezko

Další ze série workshopů s dlouholetým kapitánem Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR. Tentokrát se Honza zaměří na steaky a vhodné přílohy. Pustíte se i do přípravy zajímavých a především skvělých polévek.

více informací

Martinská husa

06.11.2025 10:00 - 06.11.2025 16:00, pobočka Severní Morava a Slezko

Do korespondenčního kola soutěže mohou zasílat příspěvky žáci gastronomických škol, veřejnost ze širokého okolí a z různých měst. Z této části soutěže odborná porota vybere tři nej. Autoři těchto receptur nezůstanou jen u psaní, ale pokrm k hodnocení odborné porotě i vyrobí a naservírují ve čtvrtek 6. 11. 2025 v Gastrocentru Hotelové školy Frenštát pod Radhoštěm.

více informací

Workshop Karla Drápala

20.11.2025 09:00 - 20.11.2025 14:00, pobočka Severní Morava a Slezko

Tématem workshopu bude kapr v moderní úpravě. Asociace kuchařů a cukrářů dlouhodobě propaguje kapra jako skvělou surovinu. Karel se zaměří na úpravy kapra, které pro vás budou velmi užitečné pro restaurační provozy nejen v období Vánoc.

více informací

Gastro Olomouc – Olima Cup 2025

02.10.2026 09:00 - 03.10.2025 16:00, pobočka Severní Morava a Slezko

29. ročník tradiční gastronomické soutěže kuchařů kadetů, juniorů a číšníků z gastronomických škol.

více informací