20.11.2025
Tématem workshopu bude kapr v moderní úpravě. Asociace kuchařů a cukrářů dlouhodobě propaguje kapra jako skvělou surovinu. Karel se zaměří na úpravy kapra, které pro vás budou velmi užitečné pro restaurační provozy nejen v období Vánoc.
více informací29.11.2025
Tenhle workshop si nenechte ujít. Do Plzně přijede Marek Svoboda, Executive Chef společnosti Bidfood a manažer juniorského Národního týmu kuchařů a cukrářů. Společně s Markem, který členem představenstva AKC, si uvaříte několik bezvadných inspirativních pokrmů. S přihlášením neváhejte.
více informací04.12.2025
Zveme vás k účasti na odborném kurzu Sladkovodní ryby, který pro vás připravila Šumavská pobočka Asociace kuchařů a cukrářů ČR ve spolupráci s Rybářským sdružením ČR a Národním zemědělským muzeem. Kurz je určen profesionálním kuchařům a učitelům odborných škol, kteří chtějí rozšířit své znalosti o přípravě sladkovodních ryb a osvojit si moderní postupy při jejich zpracování.
více informací06.02.2026
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, pobočka Severní Morava a Slezsko a Czech Specials zvou cukráře, pekaře a kuchaře na moderní a kreativní kurz. Chcete vědět vše o dekorování dortů? Konečně pro vás máme ten pravý kurz, po kterém se nemusíte bát žádného dortu.
více informací