Workshopy

Workshop Honzy Horkého

29.02.2024

Další ze série workshopů naší pobočky Severní Moravy a Slezsko s Janem Horkým. Tentokrát bude tématem losos. Honza se zaměří na výrobky z lososa - steak, tatarák, marinovaný, tempura, satay a kombinaci s vhodnými přílohami a doplňky.

více informací

Plating – atraktivní prezentace pokrmů na talíři

16.03.2024

Radek David je jedním z nejlepších tuzemských šéfkuchařů. Byl dlouholetým členem Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR. Je také členem Bocuse D'Or akademie. Radek má dlouholeté zkušenosti z fine dining restaurací. Momentálně pracuje na pozici kreativního šéfkuchaře společnosti Aramark.

více informací

ŠPANĚLSKÁ KUCHYNĚ“ a její tajemství

23.03.2024

Tradiční workshop na téma španělské kuchyně pro vás připravila Východočeská pobočka. Tato kuchyně je nesmírně zajímává a trendy. Španělsko je přední gastronomickou velmocí. Rozhodně se vám vyplatí naučit se připravovat španělské pokrmy a pochopit principy této kuchyně.

více informací

Workshop Honzy Horkého II

18.04.2024

Tentokrát se Jan Horký zaměří na francouzské pokrmy s jarní tematikou. Honza vám ukáže jak připravit jehněčí maso, mladá kuřata a samozřejmě v kombinaci se sezónní zeleninou.

více informací

DEZERTY PRO KUCHAŘE OD KUCHAŘE 2

11.05.2024

Příprava dezertů je pro kuchaře občas složitý úkol. Někdy to končí tzv. kuchařskými dezerty. Proto je vždycky vyplatí naučit se nové techniky i dezerty, které oživí váš jídelní lístek. Když vám jejich přípravu představí kuchař, je to pro nás kuchaře jednodušší.

více informací

Workshop Honzy Horkého III

07.11.2024

Honza Horký vám ukáže jak skvěle připravit Surf `n` turf (moderní kombinace masa, ryb a mořských plodů). Vařit budeme grilované krevety s bůčkem, hovězí steak s mořským vlkem, kuřecí s krevetami...

více informací