25.03.2025
Maja Motti vám ukáže jak na cukrové květy a svatební růže.
více informací26.04.2025
Budeme pracovat s modelovací a potahovací hmotou Saracino a naučíme se, jak modelovat se všemi detaily. Řekneme si, jak pracovat i s jinými typy modelovacích hmot. Kurz proběhne pod vedením zkušené soutěžemi ošlehané lektorky Elišky Hebké. S ní se naučíte modelovat a potahovat.
více informací19.06.2025
Další ze série workshopů s Janem Horkým. Honza byl dlouholetý kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR. Soutěžil i jako jednotlivec na světových soutěžích. Dozvíte se, jaké jsou trendy nejen v soutěžní gastronomii.
více informací26.07.2025
Soutěž ve vaření kotlíkových gulášů – amatéři i profesionálové.
více informací04.10.2025
8. ročník soutěže pro cukráře amatéry všech věkových kategorií v deseti cukrářských kategorií.
více informací23.10.2025
Další ze série workshopů s dlouholetým kapitánem Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR. Tentokrát se Honza zaměří na steaky a vhodné přílohy. Pustíte se i do přípravy zajímavých a především skvělých polévek.
více informací06.11.2025
Do korespondenčního kola soutěže mohou zasílat příspěvky žáci gastronomických škol, veřejnost ze širokého okolí a z různých měst. Z této části soutěže odborná porota vybere tři nej. Autoři těchto receptur nezůstanou jen u psaní, ale pokrm k hodnocení odborné porotě i vyrobí a naservírují ve čtvrtek 6. 11. 2025 v Gastrocentru Hotelové školy Frenštát pod Radhoštěm.
více informací20.11.2025
Tématem workshopu bude kapr v moderní úpravě. Asociace kuchařů a cukrářů dlouhodobě propaguje kapra jako skvělou surovinu. Karel se zaměří na úpravy kapra, které pro vás budou velmi užitečné pro restaurační provozy nejen v období Vánoc.
více informací02.10.2026
29. ročník tradiční gastronomické soutěže kuchařů kadetů, juniorů a číšníků z gastronomických škol.
více informací