11.05.2024
Příprava dezertů je pro kuchaře občas složitý úkol. Někdy to končí tzv. kuchařskými dezerty. Proto je vždycky vyplatí naučit se nové techniky i dezerty, které oživí váš jídelní lístek. Když vám jejich přípravu představí kuchař, je to pro nás kuchaře jednodušší.
více informací25.05.2024
Budeme pracovat s fondánem a naučíme se, jak modelovat se všemi detaily. Ukážeme si, jak pracovat s různými typy modelovacích hmot.
více informací07.06.2024
Vojtěch Petržela pro vás společně s naší pobočkou Šumava připravili skvělý workshop zaměřený na skvělé pokrmy z poměrně levných surovin. Vojta vám ukáže, jak je zpracovat chutně, moderně a se šmrncem. Vojta už v tak mladém věku patří mezi kuchařskou tuzemskou špičku. Zvládá všechny kuchařské disciplíny a navíc je úspěšný ve všech mezinárodních i tuzemských gastronomických soutěžích. Naši členové mají na všechny workshopy slevu jako hrom!
více informací07.11.2024
Honza Horký vám ukáže jak skvěle připravit Surf `n` turf (moderní kombinace masa, ryb a mořských plodů). Vařit budeme grilované krevety s bůčkem, hovězí steak s mořským vlkem, kuřecí s krevetami...
více informací