Workshopy

Workshop Karla Drápala

20.11.2025

Tématem workshopu bude kapr v moderní úpravě. Asociace kuchařů a cukrářů dlouhodobě propaguje kapra jako skvělou surovinu. Karel se zaměří na úpravy kapra, které pro vás budou velmi užitečné pro restaurační provozy nejen v období Vánoc.

více informací

Kuchyně severní Itálie – Tyrolsko a Alto Adige

29.11.2025

Tenhle workshop si nenechte ujít. Do Plzně přijede Marek Svoboda, Executive Chef společnosti Bidfood a manažer juniorského Národního týmu kuchařů a cukrářů. Společně s Markem, který členem představenstva AKC, si uvaříte několik bezvadných inspirativních pokrmů. S přihlášením neváhejte.

více informací

Sladkovodní ryby

04.12.2025

Zveme vás k účasti na odborném kurzu Sladkovodní ryby, který pro vás připravila Šumavská pobočka Asociace kuchařů a cukrářů ČR ve spolupráci s Rybářským sdružením ČR a Národním zemědělským muzeem. Kurz je určen profesionálním kuchařům a učitelům odborných škol, kteří chtějí rozšířit své znalosti o přípravě sladkovodních ryb a osvojit si moderní postupy při jejich zpracování.

více informací

“MODERNÍ TRENDY”(ukázkový) od MoleekS International Academy

06.02.2026

Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, pobočka Severní Morava a Slezsko a Czech Specials zvou cukráře, pekaře a kuchaře na moderní a kreativní kurz. Chcete vědět vše o dekorování dortů?  Konečně pro vás máme ten pravý kurz, po kterém se nemusíte bát žádného dortu.

více informací