Představovat Vojtu je zbytečné. Stejně jako vypisovat jeho gastronomický životopis.Ve svém věku již odvedl pořádný kus práce.
Náplň semináře:
Pepřenky z kapra, kmínový chips, uzená majonéza, fenykl
Ragú z kachních vnitřností, majoránková omáčka, hlíva, libeček, nakládané cibulky
Polévka ze starého chleba a kvasu, petržel, vejce, krutony
Uzený jazyk s černou koprovkou, koblih karamelizovanou cibulí, koprový prach a olej
Účastníkům předvedl, jak tradiční pokrmy přeměnit v moderní jídla. Jak jít novým směrem. Po letech jsme se chtěli vrátit do Českých Budějovic.
Prostory svého studia firma JARg s.r.o.v Českých Budějovicíc nám propůjčil zdarma majitel pan Radim Cipra. Za to velký dík.
Děkujeme i účastníkům, učitelům odborného výcviku za Sušice,Prahy a Chrudimi. Také děkujeme ředitelům škol, že tyto aktivity podporují. Zklamáním pro nás byl nezájem kuchařů z Českých Budějovic i okolí. Moderních restaurací tady i v okolí určitě hodně přibylo.
Tak se za pobočku Šumava těšíme na setkání na dalších seminářích pobočky
BC.Pítrová Miroslava