Na druhém místě se umístil Vojtěch Žďárecký, který také soutěží pravidelně a je stejně jako Vašek členem juniorského nároďáku. Vyrůstá pod vedením
Roman Sejval v
Soukromá hotelová škola Bukaschool. Skvělá škola i soustavně vysoce kvalitní úroveň. Bukaschool je certifikovanou střední školou naší Asociací

.
Bronzovou příčku obsadila Yaroslava Kelemen, která se připravuje na finále soutěže
Trophée Mille. Yaroslava dostala pozvánku do nároďáku a těšíme se na její další výkony.
Robert Škvarek odvádí v
Střední škola Slavkov - Austerlitz výbornou práci. I tato střední škola je certifikovanou školou Asociací kuchařů a cukrářů.
Nepopulární čtvrté místo letos cinklo ve zlatém pásmu. Ruslana Ihnatko (vítězka posledního Lázeňského pohárku) ukázala, že je velkou gastronomickou nadějí. Gratulujeme.
Akademie hotelnictví a cestovního ruchu Plzeň v několika posledních letech boduje nejen na kuchařských, ale i sommelierských soutěžích. Je to sice nošení dříví do lesa, ale i Akademie prošla naším certifikačním systémem.
Gratulujeme všem soutěžícím a jejich týmům.
V naší branži platí dvojnásob, že bez kvalitního týmů, nemůžeme uspět. Na konci dne není důležité, kdo vyhrál, ale kam ho nové zkušenosti posunuli a jestli má chuť vstát a makat dál.
Děkujeme všem partnerům Asociace kuchařů a cukrářů, protože i naše práce je možná jen v silném a soudržném týmu. Moc si vaší podpory vážíme.