Nároďák finišuje v přípravě na Světový pohár v Lucembursku

Předkrm jsme mírně šmrncli do Asie. Soutěžní zadání je jednoduché. Připravte předkrm z ryb a mořských plodů. Hlavní surovinou bude na předkrmu halibut. Doplní ho rolka z krevet a kraba. Omáčka je naše klasicky chutnající po humrovi.

Hlavák jsme postavili na hovězím mase. Na talíři komisaři i naši hosté najdou nízký roštěnec a telecí líčka. Příloha je klasicky česká - celer.

Dezert je v rukou našich dvou skvělých cukrářů Heleny Fléglové a Vlada Ryasného. Kombinace ingrediencí je skvostná. Fantastická je například zmrzlina z yuzu, grepu a pepře.

Jedeme dál. Čekají nás tréninky slavnostního bufetu. Je to druhá soutěžní disciplína na Světový pohár v Lucembursku.