Workshop na téma Sushi pod vedením Richarda Tomáše

Richard Tomáš – YAMATO Praha (Michelin guide)
- Praxe v mnoha světových sushi restauracích.
- V roce 2019 reprezentoval restauraci YAMATO a Českou Republiku na WORLD SUSHI CUP JAPAN 2019 v Tokiu, kde se umístil v celkovém hodnocení na 3. místě, získal bronzovou medaili a stal se jediným Evropanem, který stál na stupni vítězů. Letos získal Richard zlatou medaily na Sushi World Cup v Japonsku!

Další info a videa na Richard Tomáš | Extrakurzy.cz

https://www.extrakurzy.cz/autor/richard-tomas

Program kurzu:

- Příprava a ochucování rýže
- Zpracování a krájení zeleniny
- Krájení a ošetření ryb a krevet
- Příprava Uramaki
- Příprava Hosomaki
- Příprava Nigiri

Účastníci kurzu si vše připraví společně s lektorem.