Cukrářská akademie Almeco - Zmrzlina

25.08.2023 - 25.08.2023

Připravili jsme pro vás cukrářské workshopy, které vás profesně posunou ke světové cukrařině. Vše začíná dokonalým zvládnutím základních stavebních kamenů cukrářského řemesla. Základy propojíme s nejmodernějšími cukrářskými postupy, technologiemi a surovinami.

Připravili jsme pro vás cukrářské workshopy, které vás profesně posunou ke světové cukrařině. Vše začíná dokonalým zvládnutím základních stavebních kamenů cukrářského řemesla. Základy propojíme s nejmodernějšími cukrářskými postupy, technologiemi a surovinami.

-       Zdokonalíte se v cukrářském řemeslu

-       Budete pracovat s nejnovějšími technologiemi a špičkovými surovinami

-       Učit se budete od špiček v oboru

-    Délka workshopu 5 hodin

Připravili jsme pro vás cukrářské workshopy, které vás profesně posunou ke světové cukrařině. Vše začíná dokonalým zvládnutím základních stavebních kamenů cukrářského řemesla. Základy propojíme s nejmodernějšími cukrářskými postupy, technologiemi a surovinami.  

Workshopy jsou určené pro pedagogy středních gastronomických škol a učilišť.Každý z účastníků a účastnic bude se skvělými lektory aktivně pracovat a získá skripta plná důležitých informací.

Cena pro členy AKC ČR - 2590 Kč/workshop

Cena pro nečleny AKC ČR - 3200 Kč/workshop

Zvýhodněná cena za 6 workshopů – 13 000 Kč (jen pro členy AKC ČR)

ceny jsou bez DPH

Registrace provádějte na webu www.akc.cz.

Kapacita workshopu je maximálně 12 osob.

Lektor: Jakub Krábek

Zmrzlinový technolog ve společnosti Almeco. Kuba miluje zmrzlinu a věnuje jí svůj veškerý pracovní čas. Základem je správný výběr surovin, fungující receptura a léta praxe. Rád Vás naučí přípravu klasických příchutí zmrzlin i neotřelé nové kreace. 

Místo konání: Almeco, Škvorecká 1803, Úvaly