MODERNÍ PŘÍPRAVA POKRMŮ VE SPOLEČNÉM STRAVOVÁNÍ

11.10.2023 - 11.10.2023

Máme pro vás workshop jako hrom! Pomůžeme vám uspět nejen v soutěži Nejlepší kuchařka/kuchař ve společném stravování. Připravili jsme pro vás workshop, který o pořádný kus posune vaše kuchařské dovednosti. Zaměříme se na moderní postupy přípravy pokrmů i jejich prezentaci. Při workshopu budete pracovat pod vedením jednoho z nejlepších tuzemských šéfkuchařů.

  • Příprava pokrmů pro školní mládež
  • Svačinky pro mateřské školy
  • Skvělá bezmasá jídla

Lektor:

Martin Staněk (kreativní šéfkuchař Perfect Canteen) má bohaté zkušenosti s přípravou pokrmů ve společném stravování. Jeho jídla skvěle chutnají a nádherně vypadají. Martin je také členem Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR. V letošním roce se také úspěšně zúčastnil soutěže Bocuse d’Or. Momentálně se připravuje na Kuchařskou Olympiádu ve Stuttgartu.

Cena:

člen AKC ČR 2500,- Kč vč. DPH 21%

nečlen AKC ČR 3000,- Kč vč.  DPH 21%

Čas:

9:00 - 14:00

Místo konání: Národní zemědělské muzeum, Praha

 

 

 

Místo konání: Národní zemědělské muzeum, Praha