Máme pro vás workshop jako hrom! Pomůžeme vám uspět nejen v soutěži Nejlepší kuchařka/kuchař ve společném stravování. Připravili jsme pro vás workshop, který o pořádný kus posune vaše kuchařské dovednosti. Zaměříme se na moderní postupy přípravy pokrmů i jejich prezentaci. Při workshopu budete pracovat pod vedením jednoho z nejlepších tuzemských šéfkuchařů.
Lektor:
Martin Staněk (kreativní šéfkuchař Perfect Canteen) má bohaté zkušenosti s přípravou pokrmů ve společném stravování. Jeho jídla skvěle chutnají a nádherně vypadají. Martin je také členem Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR. V letošním roce se také úspěšně zúčastnil soutěže Bocuse d’Or. Momentálně se připravuje na Kuchařskou Olympiádu ve Stuttgartu.
Cena:
člen AKC ČR 2500,- Kč vč. DPH 21%
nečlen AKC ČR 3000,- Kč vč. DPH 21%
Čas:
9:00 - 14:00
Místo konání: Národní zemědělské muzeum, Praha
Místo konání: Národní zemědělské muzeum, Praha