Tenhle workshop si nenechte ujít. Do Plzně přijede Marek Svoboda, Executive Chef společnosti Bidfood a manažer juniorského Národního týmu kuchařů a cukrářů. Společně s Markem, který členem představenstva AKC, si uvaříte několik bezvadných inspirativních pokrmů. S přihlášením neváhejte.
Lektor: Marek SVOBODA
Executive Chef společnosti BIDFOOD, akreditovaný komisař WACS (Světová asociace kuchařských spolků), Manažer Juniorského Národního týmu AKC ČR a Ambasador U.S. Beef.
Držitel ocenění z národních a mezinárodních kulinářských soutěží. Absolvoval zahraniční stáže v Evropě, USA, J. Koreji, Indii a Singapuru. Autor Velké kuchařky M. Svobody, letem světem.
Program semináře:
Menu
Amuse - bouche Houbová pěna, sýr Provolone
Polévka: Canederli pressati
Hovězí mezižebří, bramborová kaše s kvasnicemi
Risotto z černé rýže, pstruh a fermentovaná zelenina
Polenta Lasagne s dušenou zvěřinou a bylinkové pesto
Gnocchi s bolzanskou omáčkou, pažitková pěna a vepřový bůček
Kdy: 29.11. 2025
V kolik: od 9:00 do 13:30
Cena:
člen AKC ČR 2100,-Kč včetně 21 % DPH
nečlen 2490,-Kč včetně 21 % DPH
Uzávěrka přihlášek je 21. 11. 2025. Poplatek za seminář musí být uhrazen do data konání semináře.
| seminarpozvanka29.11.2025 | seminarpozvanka29.11.2025.pdf |
Místo konání: Hotelová škola Plzeň, U Borského parku 3, cvičná kuchyň - vchod ze dvora, vjezd z ulice Máchova