Kuchyně severní Itálie – Tyrolsko a Alto Adige

29.11.2025 - 29.11.2025

Tenhle workshop si nenechte ujít. Do Plzně přijede Marek Svoboda, Executive Chef společnosti Bidfood a manažer juniorského Národního týmu kuchařů a cukrářů. Společně s Markem, který členem představenstva AKC, si uvaříte několik bezvadných inspirativních pokrmů. S přihlášením neváhejte.

Lektor: Marek SVOBODA

Executive Chef společnosti BIDFOOD, akreditovaný komisař WACS (Světová asociace kuchařských spolků), Manažer Juniorského Národního týmu AKC ČR a Ambasador U.S. Beef.

Držitel ocenění z národních a mezinárodních kulinářských soutěží. Absolvoval zahraniční stáže v Evropě, USA, J. Koreji, Indii a Singapuru. Autor Velké kuchařky M. Svobody, letem světem.

 Program semináře:

Menu

Amuse - bouche   Houbová pěna, sýr Provolone

Polévka: Canederli pressati

Hovězí mezižebří, bramborová kaše s kvasnicemi

Risotto z černé rýže, pstruh a fermentovaná zelenina

Polenta Lasagne s dušenou zvěřinou a bylinkové pesto

Gnocchi s bolzanskou omáčkou, pažitková pěna a vepřový bůček

 

Kdy: 29.11. 2025

V kolik: od 9:00 do 13:30

Cena: 

člen AKC ČR      2100,-Kč včetně 21 % DPH   

nečlen               2490,-Kč včetně 21 % DPH                    

Uzávěrka přihlášek je 21. 11. 2025. Poplatek za seminář musí být uhrazen do data konání semináře

 

seminarpozvanka29.11.2025 seminarpozvanka29.11.2025.pdf

Místo konání: Hotelová škola Plzeň, U Borského parku 3, cvičná kuchyň - vchod ze dvora, vjezd z ulice Máchova