Tentokrát se Jan Horký zaměří na francouzské pokrmy s jarní tematikou. Honza vám ukáže jak připravit jehněčí maso, mladá kuřata a samozřejmě v kombinaci se sezónní zeleninou.
WORKSHOP ZRUŠEN!!!
Cena:
Člen AKC ČR 2400,- Kč vč. DPH 21%
Člen AKC ČR junior a žáci škol 1200,- Kč vč. DPH 21%
Člen AKC ČR senior 65+ 1000,- Kč vč. DPH 21%
Nečlen AKC ČR 2800,- Kč vč. DPH 21%
Certifikované restaurace Czech Specials 2400.-Kč vč. 21% DPH
Termín: 18.4.2024
Doba konání: 9:00 – 14:00
Uzávěrka přihlášek: 8. 4. 2024
Místo konání: Retigo,s.r.o, Láň 2310, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm
plaktj.hork | plaktj.hork.pdf |
plakt18.4.2024 | plakt18.4.2024.pdf |
Místo konání: Retigo s.r.o. Rožnov pod Radhoštěm