Vojtěch Petržela pro vás společně s naší pobočkou Šumava připravili skvělý workshop zaměřený na skvělé pokrmy z poměrně levných surovin. Vojta vám ukáže, jak je zpracovat chutně, moderně a se šmrncem. Vojta už v tak mladém věku patří mezi kuchařskou tuzemskou špičku. Zvládá všechny kuchařské disciplíny a navíc je úspěšný ve všech mezinárodních i tuzemských gastronomických soutěžích. Naši členové mají na všechny workshopy slevu jako hrom!
Program semináře:
- předkrm – pepřenky z kapra, kmínový chips, uzená majonéza, fenykl
- teplý předkrm – ragú z kachních vnitřností, majoránková omáčka, hlíva, libeček, nakládané
cibulky
- polévka – polévka ze starého chlebu a kvase, petržel, vejce, krutony
- hlavní jídlo – uzený jazyk s černou koprovkou, koblih s karamel cibulí, koprový prach a olej
Vojtěch PETRŽELA - kreativní kuchař, který rád proměňuje tradiční pokrmy v moderní jídla. Trojnásobný vítěz Gastro Junior a vítěz prvního ročníku soutěže KU Young Chef. Vojta se věnuje také carvingu, což dokazuje například zlatá medaile z olympiády v Erfurtu 2016 a Lucemburska 2018. Je také Kuchařem roku (2019). Posledním velkým úspěchem je 4. místo na světovém finále Global Chef Challenge v Abu Dhabí. Je členem Národního týmu AKC ČR a bývalý kapitán Juniorského národního týmu AKC ČR. Momentálně pracuje na pozici šéfkuchař v restauraci v michelinském průvodci Výčep korunní.
Účastníci semináře se budou na tvorbě menu podílet a ochutnají.
Cena:
člen AKC ČR 2200,-Kč včetně 21% DPH
nečlen 2500,-Kč včetně 21% DPH
Čas: od 10.00 hodin, doba trvání semináře cca 5 hodin
Kontaktní osoba: Bc. Miroslava Pítrová, telefon 606 488 819, sumava@akc.cz
seminumava7.6.20241opraveno | seminumava7.6.20241opraveno.doc |
Místo konání: Studio prodej a servis gastronomické techniky, JARg s.r.o., Litvínovice 32, České Budějovice, areál Stecherův mlýn