Další parádní workshop z dílny pobočky Šumava. Ondřej Koráb jeden z nejlepších tuzemských šéfkuchařů vám představí několik parádních pokrmů. S přihlášením neváhejte, počet míst je omezený. Všechny pokrmy nejen ochutnáte, ale budete se na jejich přípravě podílet.
Lektor: Ondřej KORÁB
Šéfkuchař Grandhotel PUPP, Karlovy Vary, člen SNT AKC ČR, v minulosti pracoval v michelinských restauracích, například v Anglii s šéfkuchařem Chrisem Stainesem v restauraci Foliage, v londýnské restauraci The Dinner, nebo restauraci Nota Bene v kanadském Torontu.
Program semináře:
Restaurační sezónní menu
Kanapka
Pohanková tartaletka / vajíčková pomazánka / cibulový kaviár)
Studený předkrm
Kuřecí paštika s pórkem / hořčice na kyselo
Teplý předkrm
Marinovaný losos s teplým hráškovým salátem s ředkvičkami / holandská omáčka
Hlavní chod
Telecí pečeně se sladkými brambory / jarní cibule s kedlubnou / šalotková omáčka
Cena:
člen AKC ČR: 1990,-Kč včetně 21% DPH
nečlen: 2390,-Kč včetně 21% DPH
Čas: 9:00 - 13:30
V ceně je zahrnut registrační poplatek a certifikát.
Uzávěrka přihlášek je 5. 3. 2025. Poplatek za seminář musí být uhrazen do data konání semináře.
Místo konání: Hotelová škola Plzeň, U Borského parku 3, cvičná kuchyň - vchod ze dvora, vjezd z ulice Máchova