Sezónní menu v Grandhotelu PUPP

15.03.2025 - 15.03.2025

Další parádní workshop z dílny pobočky Šumava. Ondřej Koráb jeden z nejlepších tuzemských šéfkuchařů vám představí několik parádních pokrmů. S přihlášením neváhejte, počet míst je omezený. Všechny pokrmy nejen ochutnáte, ale budete se na jejich přípravě podílet.

Lektor: Ondřej KORÁB

Šéfkuchař Grandhotel PUPP, Karlovy Vary, člen SNT AKC ČR, v minulosti pracoval v michelinských restauracích, například v Anglii s šéfkuchařem Chrisem Stainesem v restauraci Foliage, v londýnské restauraci The Dinner, nebo restauraci Nota Bene v kanadském Torontu.

Program semináře:

Restaurační sezónní menu

Kanapka

Pohanková tartaletka / vajíčková pomazánka / cibulový kaviár)

Studený předkrm

Kuřecí paštika s pórkem / hořčice na kyselo

Teplý předkrm

Marinovaný losos s teplým hráškovým salátem s ředkvičkami / holandská omáčka

Hlavní chod

Telecí pečeně se sladkými brambory / jarní cibule s kedlubnou / šalotková omáčka

 

Cena:  

člen AKC ČR:   1990,-Kč včetně 21% DPH   

nečlen:            2390,-Kč včetně 21% DPH

Čas:    9:00 - 13:30 

V ceně je zahrnut registrační poplatek a certifikát.

Uzávěrka přihlášek je 5. 3. 2025. Poplatek za seminář musí být uhrazen do data konání semináře

 

Místo konání: Hotelová škola Plzeň, U Borského parku 3, cvičná kuchyň - vchod ze dvora, vjezd z ulice Máchova