Tradiční soutěž pořádaná naší pobočkou Šumava. Kapr je skvělá surovina. Soutěžící každý rok přesvědčují porotu, že z něj dají připravit senzační pokrmy. Pojďte ukázat, že to dokážete ještě lépe. Soutěž se uskuteční 22. a 23. listopadu v Národním zemědělském muzeu v Praze (Kostelní 44, Praha).
Do finále postoupilo jedenáct juniorů a jedenáct seniorů. Gastro studio v Národním zemědělském muzeu poskytne všem soutěžícím skvělé zázemí. Vařit se bude opět z kaprů, které nám dodá Fakulta rybářství a ochrany vod Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích.
Děkujeme všem našim partnerům za podporu soutěže.
prihlaskasenior | prihlaskasenior.doc |
prihlaskajunior | prihlaskajunior.doc |
ceskykapr2022propozicea4nahled2022 | ceskykapr2022propozicea4nahled2022.pdf |
Místo konání: Národní zemědělské muzeum, Kostelní 1300/44, Praha 7