ČESKÝ KAPR V ČESKÉ KUCHYNI

08.10.2022 - 08.10.2022

Šumavská pobočka AKC ČR ve spolupráci s Rybářským sdružením ČR a Střední školou zemědělskou a potravinářskou, Klatovy zve všechny zájemce na ojedinělý seminář, který se koná u příležitosti 150. výročí založení Střední školy zemědělské a potravinářské v Klatovech.

Lektor: Ing. Eduard Levý, člen Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, pracovník Fakulty rybářství a ochrany vod Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích

 Program semináře:

  • Příprava a ošetření rybího masa před vařením
  • Využití jednotlivých částí ryby v kuchyni
  • Ukázky přípravy rybích pokrmů v kuchyni
  • Ochutnávka
  • Prezentace nové kuchařky Sladkovodní ryby 2 a možnost jejího zakoupení

 Vstup zdarma!

 Zájemci se mohou hlásit předsedkyni pobočky Šumava, Miroslavě Pítrové, tel: 606 488 819, sumava@akc.cz

 

 

 

Místo konání: Střední škola zemědělská a potravinářská, Klatovy, Nár.mučedníků 141 Klatovy vchod ze dvora školy (jako na internát – bude označeno)