Hlavním partnerem soutěže je generální partner Asociace kuchařů a cukrářů společnost Bidfood. Partnerem ročníku 2025 je i Plzeňský kraj.
Povinnou surovinou pro kuchaře je telecí hřbet od společnosti Bidfood a smetana Kunín. Cukráři mají za úkol připravit talířový dezert z čokolády Callebaut a smetany President od Lactalis. Hlavním partnerem cukrářského řemesla je v Asociaci kuchařů a cukrářů společnost Almeco.
Vařit budete v profesionálních kuchyních od společnosti Fagor. Hygienu budete udržovat díky produktům od Ecolab a Tork. Servírovat budeme na talíře od společnosti Sving.
Vaše práce a kompletní dokumenty k soutěži posílejte do 21. února!!!! Myslete na to, že první část soutěže je korespondenční. Vybíráme i podle footgrafií. Věnujte nafocení pokrmů a týmu pozornost. Pokud obdržíme kvalitní materiály, bude to motivací pro propagaci vaší školy i sotěžících.
Další informace najdete na https://www.akc.cz/article.php?id=190.
Těšíme se na vaše práce.
gastrojunior2025propozice | gastrojunior2025propozice.pdf |