Připravili jsme pro vás cukrářské workshopy, které vás profesně posunou ke světové cukrařině. Vše začíná dokonalým zvládnutím základních stavebních kamenů cukrářského řemesla. Základy propojíme s nejmodernějšími cukrářskými postupy, technologiemi a surovinami.
Připravili jsme pro vás cukrářské workshopy, které vás profesně posunou ke světové cukrařině. Vše začíná dokonalým zvládnutím základních stavebních kamenů cukrářského řemesla. Základy propojíme s nejmodernějšími cukrářskými postupy, technologiemi a surovinami.
- Zdokonalíte se v cukrářském řemeslu
- Budete pracovat s nejnovějšími technologiemi a špičkovými surovinami
- Učit se budete od špiček v oboru
- Délka workshopu 5 hodin
Připravili jsme pro vás cukrářské workshopy, které vás profesně posunou ke světové cukrařině. Vše začíná dokonalým zvládnutím základních stavebních kamenů cukrářského řemesla. Základy propojíme s nejmodernějšími cukrářskými postupy, technologiemi a surovinami.
Workshopy jsou určené pro pedagogy středních gastronomických škol a učilišť.Každý z účastníků a účastnic bude se skvělými lektory aktivně pracovat a získá skripta plná důležitých informací.
Cena pro členy AKC ČR - 2590 Kč/workshop
Cena pro nečleny AKC ČR - 3200 Kč/workshop
Zvýhodněná cena za 6 workshopů – 13 000 Kč (jen pro členy AKC ČR)
ceny jsou bez DPH
Registrace provádějte na webu www.akc.cz.
Kapacita workshopu je maximálně 12 osob.
Lektorka: Kateřina Lukášková
Kateřina je cukrářský technolog ve společnosti Almeco. Katka již více než 20 let pilně pracuje na tom, aby česká cukrařina byla připravovaná dle správných postupů s láskou, ale hlavně z kvalitních surovin. Věnuje se zákazníkům v jejich provozech a pomáhá jim připravovat báječné dezerty a další cukrářské výrobky.
více...Slovo prezidenta AKC, 4. dubna 2023
Vážení členové Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, partneři, kolegové, přátelé,
jaro je tady a sním velká smršť aktivit naší Asociace. Připravujeme pro vás tradiční soutěže, jako je Gastro junior, Český kapr, Olima cup, Moravský cukrářský šampionát a Nejlepší kuchařka/kuchař ve společném stravování. Podílíme se na další soutěžích, které posouvají mladé kuchařské talenty na jejich cestě naším krásným oborem.
Budeme součástí Fresh festivalu! Náš Národní tým budete vídat na všech zastávkách tohoto skvělého gastro festivalu. Ochutnáte skvělá jídla a zažijete den plný výborné gastronomie.
Máme za sebou velmi úspěšnou reprezentaci České republiky na Global Chefs Challenge v Rimini. Přivezli jsme dvě zlaté a jednu stříbrnou medaili. Hanka Budková (juniorka) postoupila na světové finále do Singapuru. Naše Národní týmy trénují na kuchařskou Olympiádu ve Stuttgartu. Uskuteční se v únoru 2024.
V posledních měsících nás opustily dvě výrazné osobnosti spojené s naší Asociací. Martin Havel byl skvělý šéfkuchař, který se podílel na mnoha aktivitách Asociace a byl respektovanou osobností národní gastronomie.
Další osobností, která nás v únoru opustila, byla Jarmila Karásková. Jarmila byla spojená především s legendární soutěží Gastro Hradec a Východočeskou pobočkou Asociace.
Čest jejich památce.
Nesmím zapomenout ani na Cukrářskou akademii. Společně s naším partnerem oboru cukrář, společností Almeco, jsme připravili pro pedagogy šest skvělých workshopů.
Projekt www.varimedobre.eu je u konce. Vydali jsme společně s Plzeňským krajem unikátní učebnici pro všechny gastro obory. Je to jen začátek nové kapitoly ve vzdělávání mladých kuchařů a cukrářů. Budeme se soustředit i na vzdělávání pedagogů v gastronomii.
Členové naší Asociace mají přednostní přístup ke všem našim aktivitám. Samozřejmě mají i slevu na všechny workshopy a soutěže. Pokud ještě nejste našimi členy, rychle to napravte.
Přeju vám ve vaší práci hodně sil a úspěchů!
První den, 23. června 2003, rozbouralo 20 řezníků sotva 1,5 tuny masa. Dnes v Gurmetu pracuje o 100 řezníků a pracovníků výroby víc a denně zvládnou vyrobit na 20 tun masa a masných polotovarů. „Provoz neustále modernizujeme a snažíme se, aby řezničina nebyla už taková dřina jako v minulosti,“ říká Daniel Volf, ředitel výroby společnosti Bidfood.
Obecní dům v Praze hledá do svých restaurací, obsluhu, kuchaře studené kuchyně, kuchaře hotovkáře, kuchaře do Francouzské restaurace. Velmi zajímavé platové podmínky. Informace M. Kubec 724 227 409
Připravili jsme pro vás úplnou novinku! Srdečně bychom vás chtěli pozvat na praktický Kuchařský workshop. A co je pro vás na kurzu připraveno? Připojte se k nám na našem jedinečném workshopu, který vede tým špičkových šéfkuchařů z AKC! Tito mistři kulinářského umění nejenže ovládají kuchyňské dovednosti na dokonalé úrovni, ale také mají vzácný talent předávat své znalosti ostatním.